Πέμπτη νίκη για τους Χουλιαράδες, 2-1 το Κουτσελιό (video)

19.11.2022 Αναγνώστηκε 557 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την ανοδική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής συνέχισαν οι Χουλιαράδες, καθώς επικράτησαν σε ένα δύσκολο παιχνίδι με 2-1 του Κουτσελιού για την 7η αγωνιστική.

Πέμπτη νίκη για τους Χουλιαράδες, 2-1  το Κουτσελιό (video)

Με αυτή τη νίκη ο Άτλας/ Χουλιαράδες ανέβηκε στους 16 βαθμούς, ενώ το Κουτσελιό έμεινε στους 15 , γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, στο οποίο πέτυχαν ένα γκολ, είχαν δοκάρι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Σε αυτό το διάστημα το Κουτσελιό ήταν εντελώς ακίνδυνο επιθετικά. Στο 3’ ο Πύρτσιος αστόχησε με πλασέ, ενώ στο 5’ σε εκτέλεση κόρνερ από τον Δημάκο, ο Ράπτης έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15’ νέα καλή στιγμή για την ομάδα του Δημητρίου, όταν από κάθε τη πάσα του Ζιώγα, ο Πύρτσιος με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Το 1-0 ήρθε στο 27’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Δημάκου, μέσα στην αναμπουμπούλα ο Ράπτης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεργίου.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους (45’), σε κάθετη μπαλιά του Τζουρμανά, ο Πύρτσιος έκανε το πλασέ αλλά έδιωξε σωτήρια ο Στεργίου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 53’ σε σουτ του Δημάκου απομάκρυνε τη μπάλα ο Στεργίου.

Οι Χουλιαράδες έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη στο 55’, όταν ο Πύρτσιος εκμεταλλεύτηκε λάθος των φιλοξενούμενων στον άξονα και με ατομική ενέργεια τελείωσε τη φάση για το 2-0.

Με την επίτευξη του γκολ από τους Χουλιαράδες, ο προπονητής του Κουτσελιού πέρασε στο ματς τον Γιάννη Δάσκαλο. Η εικόνα της ομάδας του άλλαξε προς το καλύτερο, έβγαλε αντίδραση και έφτανε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο 58’ ο Κουτσογιάννης αστόχησε με κεφαλιά,ενώ στο 61’ σε εκτέλεση φάουλ του Δάσκαλου δεν μπόρεσε κανείς στη πορεία της μπάλας να την σπρώξει στην εστία. Στο 63’ ο Στεργίου μπλόκαρε σε σουτ του Τζουρμανά και στο 68’το Κουτσελιό σκόραρε με τον Ναυρόζογλου αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων.

Σε μία φάση νωρίτερα, ο Στεργίου νίκησε στο τετ α τετ τον Πύρτσιο. Το Κουτσελιό μείωσε σε 2-1 στο 70’, όταν σε φάση διαρκείας και σε κεφαλιά πάσα του Κλιτσινάρη, ο Άρης Δάσκαλος με ωραίο γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Καλογερόπουλο και Τζουρμανά,ενώ το Κουτσελιό με Πέτκο και Δάσκαλο Ι.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε μία μικρή ένταση με φίλους των γηπεδούχων και παίκτες – παράγοντες των φιλοξενούμενων, καθώς διαμαρτύρονταν πως οι πρώτοι τους έβριζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Τσάντας- Παπαλαζάρου)
Χουλιαράδες: Πρινέας, Δοαβανάς, Χήτας, Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Ράπτης, Τσόδουλος (82΄ Ρράπα), Παπανικολάου (88΄ Πανούσης), Πύρτσιος (88΄ Ζώνιος), Ζιώγας (76΄ Γιωτάκης), Δημάκος.
Κουτσελιό: Στεργίου, Τσακανίκας (79΄ Πέτκος), Ναυρόζογλου, Φαρμάκης, Κρανάς, Κλιστινάρης, Δάσκαλος Α., Κακαράντζας Μ., Κουτσογιάννης, Μπλέτσας (56΄ Δάσκαλος Ι.), Ανανιάδης.

Σχολιασμος