Μοιρασιά (2-2) για Ασβεστοχώρι και Ρωμανό (video)

19.11.2022 Αναγνώστηκε 602 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής, ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου και Αχέρων Ρωμανού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Μοιρασιά (2-2) για Ασβεστοχώρι και Ρωμανό (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Για το Ασβεστοχώρι αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα αν και κατάφερε να πετύχει τη μερική ανατροπή στο ματς, μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2.

Όσο για το Ρωμανό, δεν κατάφερε να διατητήσει το προβάδισμα δυο τερμάτων που είχε και έτσι μετρά 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Καλύτερα μπήκε στο πρώτο μέρος το Ρωμανό που απέκτησε γρήγορα το προβάδισμα, είχε και κάποιες καλές στιγμές, ενώ το γκολ της μείωσης του σκορ από τους γηπεδούχους λίγο πριν την ανάπαυλα τους έδωσε άλλον αέρα ενόψει της επανάληψης. Στο 2’ το σουτ του Γεωργίου Π ήταν άστοχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’. Από ωραία μπαλιά του Καραγκούνη, ο Λυπόπουλος πλάσαρε τον Πεχλιβάνη για το 0-1.

Το Ασβεστοχώρι προσπάθησε να αντιδράσει και στο 8’ ο Γεωργίου έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.Το ματς συνέχισε να έχει ρυθμό και στο 11’ σε ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Καραγκούνη η μπάλα έφυγε άουτ, ο οποίος είχε κι άλλο ένα σουτ στο 15’ χωρίς ευτυχή κατάληξη. Πολύ καλή στιγμή στο 20’ γα το Ρωμανό, όταν σε πάσα του Καραγκούνη, ο Λυπόπουλος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Πεχλιβάνη.

Το 0-2 ήρθε στο 23’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντωνίου, το οποίο δόθηκε για σπρώξιμο στον Βλάχο.

Στο 39’ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν νέο πέναλτι πάνω στον Αντωνίου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο κατάλληλο χρονικό σημείο (42’) σε 1-2, όταν ο Π. Γεωργίου έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα.


Το Ασβεστοχώρι ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια της επανάληψης, ενώ θα μπορούσε να βάλει πάνω από ένα γκολ, αν δεν έκανε 2-3 εξαιρετικές επεμβάσεις ο Γκόγκος.

Στο 46’ ο Π.Γεωργίου εκτέλεσε το φάουλ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή ο Β. Γεωργίου, ενώ στο 48’ ο Πεχλιβάνης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σε κεφαλιά του Μπούτικου.

Στο 52’ ο Μπέτσης έβγαλε ασίστ στον Π. Γεωργίου που αστόχησε από κοντά και στο 63’ ο Γκόγκος είχε απάντηση σε σουτ των γηπεδούχων.

Στο 67’ αστόχησε με κεφαλιά ο Οικονόμου και στο 71’ το Ασβεστοχώρι ισοφάρισε σε 2-2 με σουτ του Ζώτου.

Στο 78’ ο Γκόγκος απέκρουσε εντυπωσιακά σε σουτ του Ζώτου, ενώ είχε κι άλλες σημαντικές επέμβάσεις ως το φινάλε σε σουτ των Ζώτου Ε. και Οικονόμου, κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του 2-2 ως το φινάλε.


Διαιτησία: Γεωργίου Χ(Σιόντης- Σιώμος/Γκίζας)
Ασβεστοχώρι: Πεχλιβάνης, Μαλάμος Κ, Γεωργίου Π, Μαλάμος Αλ (46’ Ντάφλος), Ντίμης, Γεωργίου Β, Μπέτσης, Ζώτος Γρ, Σκάρπος, Οικονόμου, Ζώτος Ε.
Ρωμανό: Γκόγκος, Τζούμας (90' Λέττας), Μητρογιάννης Δ, Μπούτικος, Αντωνίου, Μητρογιάννης Λ, Βλάχος, Τσάλλος, Καραγκούνης (33' Nάσης Θ), Λυπόπουλος (46' Αποστολάκης), Ναστούλης (68' Xασάνης).

Σχολιασμος