Πεντάσφαιρο το Νεοχωρόπουλο εύκολα 5-0 την Αγία Μαρίνα (video)

19.11.2022 Αναγνώστηκε 469 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ανώτερο το Νεοχωρόπουλο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Αγία Μαρίνα πετυχαίνοντας μια ευρεία σε έκταση σκορ (5-0) νίκη.

Πεντάσφαιρο το Νεοχωρόπουλο εύκολα 5-0 την Αγία Μαρίνα (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στο παιχνίδι υπήρχαν και δύο τραυματισμοί ένας για κάθε ομάδα με του Παύλου Γιαννέτα να δείχνει πιο σοβαρός αφού στη σύγκρουση που είχε με τον Αθανασιάδη της Αγίας Μαρίνας χτύπησε στο κεφάλι και είχε ζαλάδες με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή μαζί με τον Αθανασιάδη και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Γιαννέτας υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία δεν έδειξε κάτι σοβαρό και αποχώρησε από το νοσοκομείο για το σπίτι του.

Σουτ του Λαλάι στο 15’ έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε τη μπάλα ο Πότσης.

Το Νεοχωρόπουλο άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Οικονόμου να κάνει τη σέντρα από δεξιά άστοχη έξοδος του Πότση κεφαλιά του Καρτάλη η μπάλα στα δίχτυα.

Στο 39’ ΄σέντρα του Λαλάι κεφαλιά του Κασιμόπουλου η μπάλα στο δοκάρι.

Παράλληλη σέντρα του Καρτάλη στο 42’ δεν μπόρεσε με προβολή ο Οικονόμου να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43’ γυριστό σουτ του Γιαννέτα η μπάλα λίγο άουτ.

Σουτ του Κασιμόπουλου στο 46’ η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 52΄ ο Μαραγκός έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Οικονόμου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πότση,

Στο 63΄ο Μπουκουβάλας με σουτ έκανε το 3-0.

Ο Καρτάλης στο 67΄μετά από μπαλιά του Οικονόμου πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τέταρτο για το Νεοχωρόπουλο.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76΄ο Λούζης που μόλις είχε μπει αλλαγή και με την πρώτη επαφή με τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Πότση διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Διαιτησία: Μαγγιώρος (Λιόντος-Μπόσιας)

Νεοχωρόπουλο: Βάσιος, Οικονόμου (75΄Τρομπούκης), Καρτάλης, Γιαννέτας (56΄ Μπουκουβάλας), Τζιάλλας (56΄ Σκαργιώτης), Μπαλαντάνης (75΄ Λούζης) , Λαλάι, Μαραγκός, Πεπόνης, Κασιμόπουλος, Πάικας

Αγία Μαρίνα: Πότσης, Βάσιος (46΄ Τσιάβος), Κολέτσης (46΄ Ζώτος), Παππάς, Κωστούλας, Βαλάνας, Σοκορέλης, Θεοχαρίδης, Τσίκας, Κουτσογούλας, Αθανασιάδης (56΄ Μπαλανίκας)

Σχολιασμος