Πολύτιμο τρίποντο για το Κεφαλόβρυσο, 2-1 το Μέτσοβο (video)

16.11.2022 Αναγνώστηκε 786 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε το Κεφαλόβρυσο επικρατώντας 2-1 του Μετσόβου σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Πολύτιμο τρίποντο για το Κεφαλόβρυσο, 2-1 το Μέτσοβο (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι δύο ομάδες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κατά διαστήματα με τους τυπικά γηπεδούχους να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και να παίρνουν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Σουτ του Τσουλιάη Θ. στο 10’ η μπάλα άουτ.

Στο 13’ το Κεφαλόβρυσο άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό γκολ του νεαρού Τσάγκα που με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζώη κάνοντας έτσι το 1-0.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 35’ με τον Τσουλιάη Θ. να κάνει το σουτ και τον Γεωλδάση να αποκρούει τη μπάλα/

Την ίδια τύχη είχε στο 36’ και το σουτ του Παλαιοπάνου.

Τελικά η ομάδα του Κοντοδήμα έφτασε στην ισοφάριση στο 40΄ με δυνατό σουτ του Μούστο με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και μετά να καταλήγει στα δίχτυα του Γεωλδάση.

Στο δεύτερο μέρος το Κεφαλόβρυσο μπήκε πιο δυνατά και στο 62΄ο Μπιστιόλης με προβολή σε σέντρα του Γιάκου δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ζώη.

Στο 66’ ο Γιάκος βρήκε τον Λάμπρο αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Σουτ του Τσιόστα Κ. στο 70’ μπλοκάρει τη μπάλα ο Γεωλδάσης.

Το 2-1 για το Κεφαλόβρυσο ήρθε στο 79΄ με τον Γιάκο να δίνει στον Μπιστιόλη και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζώη.

Το Μέτσοβο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 στο 84’ όταν από βολέ του Ζώη και αδράνεια της άμυνας του Κεφαλόβρυσου, ο Νάκος βγήκε απέναντι από τον Γεωλδάση έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Κεφαλόβρυσου να μπλοκάρει τη μπάλα κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Μωυσιάδης-Ευαγγέλου).

Κεφαλόβρυσο: Γεωλδάσης, Λάμπρος, Παπαναστασίου (63΄Αλεξίου), Τερζής, Διαμάντης (85΄ Μακολλάρι Μ.), Μπάσιος, Τσάγκας (89΄Γότσης), Μπιστιόλης, Γιάκος, Τάχιας, Καμονάς.

Μέτσοβο: Ζώης, Γεωργίου, Τσιόστας Χ., Σιούτας, Ζιάβρος, Τσιόστας Κ., Παίλας (46΄Νάκος ), Χούσο (85΄Κάτσενος Ε.), Μούστο, Παλαιοπάνος (65΄Σταχούλης), Τσουλιάης Θ.

Σχολιασμος