2/2 για τη Πρ. Περάματος, 4-1 τον Πωγωνάτο(video)

13.11.2022 Αναγνώστηκε 732 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τις νίκες της  στο πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής ζευγάρωσε η Προοδευτική Περάματος, επικρατώντας με το ευρύ 4-1 του Πωγωνάτου για την 2η αγωνιστική.

 

2/2 για τη Πρ. Περάματος, 4-1 τον Πωγωνάτο(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Στο 4’ ο Μπισέλας Π αστόχησε με κεφαλιά, ενώ στο 8’ ο Γκόνης έδιωξε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Zήση.

Στο 11’ νέα καλή στιγμή για το Πέραμα, όταν ο Π. Μπισέλας νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Γκόνη.

Οι φιλοξενούμενοι που είδαν τον Κώστα να αποχωρεί τραυματίας στο 11’, είχαν ένα σουτ με τον Μπενέκο στο 13’ που έφυγε άουτ.

Το 1-0 ήρθε για την Προοδευτική στο 14’ με κεφαλιά του Πάνου Μπισέλα ύστερα από σέντρα του Μούτσιου. Στο 15’ ο Μπισέλας Γ αστόχησε από κοντά. Γρήγορα η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη απέκτησε προβάδισμα με αέρα δυο τερμάτων, όταν στο 22’ ο Ζήσης με πλασέ από τη μπαλιά του Γιώργου Μπισέλα έκανε το 2-0.

Στο 38’ ο Μπισέλας Γ έκανε το σουτ ύστερα από φάση διαρκείας, αλλά απομάκρυνε ο Γκόνης. Στο επόμενο λεπτό και πάλι ο γκολκίπερ του Πωγωνάτου στο 39’.

Στο 55’ ο Γκόνης έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Μπισέλα, ενώ στο 58’ ο Μπισέλας Γ΄ πίεσε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.  Στο 63’ ήρθε το 4-0 για το Πέραμα και κλείδωσε η υπόθεση νίκη, όταν από μπαλιά του Μπάφα, ο Ζήσης με σουτ έκανε το 4-1. Στο 75’ ο Πωγωνάτος μείωσε στο σκορ με σουτ του Α. Μπαλλατζία. Στο 82’ ο Μπισέλας Γ έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Διαιτησία: Βλάχος (Τσιάρας- Βλαχοπούλου)

Προοδευτική Περάματος: Δημητρίου, Αθανασίου, Μπαρούτας (67’ Σιχλιμοίρης), Χεμπέγια, Μπάφας, Κατσάνος, Ζήσης (83’ Λέζος), Μούτσιος, Μπισέλας Π (67’ Ντεμίρης), Μπισέλας Γ, Λαμπράκης (83’ Ντόβας).

Πωγωνάτος: Γκόνης, Κώστας (11’ λ.τρ Τσουμάνης), Μπενέκος Κ, Μπενέκος Α, Μπουζούκης, Ντέτσικας, Μπάγιας, Μπαλλατζία Α, Ντεμίρης (66’ Νότε), Κόντος, Ζένελης (58’ Μπαλλατζία Σ).

 

Σχολιασμος