Θύελλα Κατσικάς: «Να προκηρύξει Γ.Σ. η ΕΠΣΗΠ»

04.10.2022 Αναγνώστηκε 454 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Θέση αναφορικά με την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων πήρε η Θύελλα Κατσικάς που προτείνει να προκηρύξει η ΕΠΣΗΠ Γενική Συνέλευση ώστε να μπορέσουν να εκφραστούν όλες οι ομάδες.

 

Θύελλα Κατσικάς: «Να προκηρύξει Γ.Σ. η ΕΠΣΗΠ»

Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Τα σωματεία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό κρατιούνται στην ζωή χάρις την ανιδιοτέλεια κάποιων ανθρώπων που παρά τις αντιξοότητες κρατούν τα ηνία αυτών. Χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος με αγάπη με μεράκι και πολύ κόπο. Πολλές φορές με χρόνο από την καθημερινότητα τους και χρήματα από την τσέπη τους. Η πολιτεία και όλοι οι αρμόδιοι στον χώρο του αθλητισμού αντί να μας βοηθήσουν  βάζουν συνεχώς εμπόδια και έρχεται η ώρα οι κόποι των τόσων χρόνων να μην εκτιμηθούν βάζοντας λουκέτο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Τα αθλητικά σωματεία πληρώνουν μια κόντρα που κανείς δεν έχει καταλάβει το "ΓΙΑΤΙ". Εμείς σαν ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ προτείνουμε να γίνει γενική συνέλευση που θα προκηρύξει η ΕΠΣΗΠ για να μπορέσουν όλες οι ομάδες να εκφραστούν. Τα αιτήματά μας είναι :

1.Να ξεκινήσουν όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

2.Να ξεκινήσει επιτέλους ένας σχεδιασμός από τους αρμόδιους φορείς (ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΠΟ-ΕΠΣΗΠ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΔΗΜΟΣ)για το πώς θα λειτουργήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην χώρα.

Εν κατακλείδι δεν μπορούμε να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα γιατί Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ

Εκ της Διοικήσεως"

 

Σχολιασμος