Φουριόζα στην επανάληψη, η Ελεούσα 4-1 την Κόνιτσα (video)

24.09.2022 Αναγνώστηκε 743 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τα φιλικά παιχνίδια των ομάδων συνεχίζονται μιας και όλοι περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ή όχι και σήμερα στο «Θεόδωρος Λώλης» η Ελεούσα φιλοξένησε την Κόνιτσα την οποία νίκησε 4-1.

Φουριόζα στην επανάληψη, η Ελεούσα 4-1 την Κόνιτσα (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο αγώνας είχε δύο όψεις.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την Κόνιτσα να κλείνει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Χατζηρούμπη και να μην αφήνει τους παίκτες της Ελεούσας να γίνουν επικίνδυνοι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν ελάχιστες φάσεις αλλά και να επιτευχθούν δύο γκολ (ένα για κάθε ομάδα) λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Ένα σουτ του Μουρεχίδη στο 15’ μπλόκαρε ο Κεφάλας, ενώ το σουτ του Πότση στο 33’ δεν ανησύχησε τον Χατζηρούμπη με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η Ελεούσα άνοιξε το σκορ στο 40’ με τον Τσάνη να βρίσκει με καταπληκτική κάθετη μπαλιά τον Ρίζο αυτός πέρασε και τον Χατζηρούμπη και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Άμεση ήταν η απάντηση της Κόνιτσας στο 43’ με τον Μουρεχίδη να κάνει το σουτ απέκρουσε τη μπάλα ο Κεφάλας, ο Γεωλδάσης πήγε να διώξει τη μπάλα την έστειλε όμως πάλι στον Μουρεχίδη και αυτός στα δίχτυα του Κεφάλα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με τις αλλαγές του Σκούφαλη ανέβασαν στροφές και έγιναν πιο επιθετικοί χάνοντας ευκαιρίες και σημειώνοντας τρία γκολ.

Ο Μούτας στο 49’ έκανε τη σέντρα, ο Τσουμάνης αφύλακτος την κεφαλιά η μπάλα άουτ.

Σουτ του Μούτα στο 50’ απέκρουσε τη μπάλα ο Χατζηρούμπης και στην επαναφορά της ο νεαρός Ρίζος την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Κόνιτσα απείλησε στο 55’ με τον Μουρεχίδη να κάνει το σουτ και τον Κεφάλα να διώχνει τη μπάλα.

Στο 59’ σουτ του Λάμπρου ο Κεφάλας με τα πόδια απομακρύνει τον κίνδυνο.

Το 3-1 έγινε στο 63’ με τον Τσάγκα να κάνει το γέμισμα στην περιοχή της Κόνιτσας, ο Καράσας πρόλαβε την έξοδο του Χατζηρούμπη πήρε τη μπάλα έκανε τη σέντρα και ο Μαλλάτος με μία βολίδα την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 76’ τακουνάκι του Νούγια προς τον Ρίζο αυτός κάνει τη σέντρα η μπάλα πέρασε από τον Μαλλάτο που βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου, έφτασε στον Μούτα που με σουτ έκανε το 4-1.

Διαιτησία: Τσιάρρας (Παπαδόπουλος Γ.)

Ελεούσα: Κεφάλας, Μαρμούτας, Γεωλδάσης, Νάσιος, Πότσης, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Τσάνης, Λάμα, Ρίζος, Μουχάνης.

Έπαιξαν και οι : Οικονόμου, Τσάγκας, Νούγιας, Έξαρχος, Ράρας, Βαγγέλης, Καράσας, Μούτας

Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Λάμπρου, Τσαλιαμάνης, Σπανός Χ., Μήτσος, Πατσιούρας, Ντεντόπουλος, Μουρεχίδης, Σπανός Δ., Δημόπουλος, Κίτσος

Έπαιξαν και οι : Ηλίας, Γαλανός, Γαιτανίδης, Νικολόπουλος

Σχολιασμος