Πέραμα: Τρεις σημαντικές προσθήκες με Μούτσιο, Δημητρίου και Λαμπράκη

15.09.2022 Αναγνώστηκε 362 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μεταγραφική ενίσχυση για την Προοδευτική Περάματος η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των τερματοφύλακα Γιάννη Δημητρίου από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου Πάτρας, τον Βαλεντίνο Μούτσιο από την Κατσικά και τον νεαρό Νίκο Λαμπράκη.

Πέραμα: Τρεις σημαντικές προσθήκες με Μούτσιο, Δημητρίου και Λαμπράκη
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Τρεις σημαντικές προσθήκες για την Προοδευτική. Η Προοδευτική Περάματος ανακοινώνει την απόκτηση των Γιάννη Δημητρίου, Βαλεντίνου Μούτσιου και Νίκου Λαμπράκη. Ο Γιάννης Δημητρίου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και είναι γνώριμος στο ερασιτεχνικό μας αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Βελισσάριο(Α' ερασιτεχνική ),Θύελλα Κατσικά (Α' ερασιτεχνική ),ΑΟ Ανατολής (Α' ερασιτεχνική,Δ Εθνική ),ΠΑΣ Αβέρωφ(Δ Εθνική) και ΑΕ Γιάννενα (Δ Εθνική και Γ Εθνική) .Επίσης έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Θεσπιακό Α κατηγορία ΕΠΣ Βοιωτίας,ενώ περισυ αγωνίστηκε στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα.

Ο Γιάννης με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου.

Ο Βαλεντίνος Μούτσιος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 -Κ20 , Αναγέννηση Καρδίτσας, Σερβιανά, Παραμυθιά, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Θύελλα Κατσικάς απ' όπου και αποκτήθηκε.Ο Βαλεντίνος με το ταλέντο που διαθέτει θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό της ομάδας μας.

Ο 17χρονος Νίκος Λαμπράκης αποτελεί επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας και με το ταλέντο που διαθέτει μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις .Έχει αγωνιστεί σε Κ 17 ΠΑΣ Γιάννινα και στην ομάδα της Περιβλέπτου απ' όπου αποκτήθηκε.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες."

Σχολιασμος