Χωρίς τον Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά το νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας

15.09.2022 Αναγνώστηκε 374 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά γνωστοποίησε ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε στάθηκε αδύνατο να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τις ομάδες και τους φιλάθλους της.

Χωρίς τον Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά το νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ζητάμε Συγνώμη για την μη συμμετοχή μας στο προσεχές πρωτάθλημα”.

Σας γνωστοποιούμε πως παρόλο τις τιτάνιες προσπάθειες μας για την συμμετοχή της ομάδας μας στο προσεχές πρωτάθλημα της Ε. Π. Σ. ΗΠ. ο στόχος δεν επετεύχθη. Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος άψογες, ο Προπονητής στο πόστο του,όμως πολλοί ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να επιλέξουν άλλες ομάδες για να συνεχίσουν.

Έτσι λοιπόν, παρά το συγκινητικό παρόν των παλαιότερων παιδιών αλλά και κάποιων νεότερων, δεν συμπληρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός ποδοσφαιριστών για να λειτουργήσει η ομάδα.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας μας και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα στις νέες τους ομάδες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ε. Π. Σ. ΗΠ. και στους υπαλλήλους της για την βοήθεια τους μέχρι την τελευταία στιγμή για όλα, αλλά και σε όλους που παλέψαμε μήπως και σωθεί η ομάδα του χωριού μας.

ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλες τις ομάδες του Νομού μας, που δεν καταφέραμε να συμμετέχουμε και σας Ευχόμαστε Καλή Ποδοσφαιρική Χρόνια.

Με τιμή

Η Διοίκηση Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά

Σχολιασμος