Φιλική ισοπαλία (2-2) η Κατσικά με Θεσπρωτό-Τίμησε τον Ρότσα

11.09.2022 Αναγνώστηκε 635 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Δυνατό φιλικό έπαιξε το Σάββατο η Θύελλα Κατσικάς με τον Θεσπρωτό που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Φιλική ισοπαλία (2-2) η Κατσικά με Θεσπρωτό-Τίμησε τον Ρότσα

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της Κατσικάς τίμησε τον προπονητή του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

DSC00655

Μόλις στο 2’ γίνεται μια κόντρα στο κέντρο σε προσπάθεια του Τσουμάνη να πασάρει, η μπάλα φτάνει στον Σκανδάλη, ο οποίος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν αστοχεί για το 1-0.

Στο 13΄ ο Ρούσης κλέβει τη μπάλα, πασάρει στον Μπίκα, αυτός ξανά στον Ρούση, ο οποίος μπαίνει μόνος μέσα στην περιοχή από αριστερά και από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 88΄ σέντρα του Ράπτη από δεξιά, κεφαλιά του Φάκη στο δεύτερο δοκάρι και το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Απαντάει στο αμέσως επόμενο λεπτό η Θύελλα. Ο Καζαντζίδης σεντράρει από δεξιά, πάσα – τακουνάκι του Ριστάνη και ο Θανάσης που ελίσσεται πολύ ωραία ανάμεσα από τους αντίπαλους αμυντικούς, σουτάρει για το τελικό 2-2.

Κατσικά : Αναστασίου, Κιοσσές, Κυριακίδης, Μελιγγιώτης, Μπίζιος, Κωνσταντίνιδης, Κολιούσης, Πολυχρόνης, Τσουμάνης, Σκανδάλης, Γιαννάκης

Αγωνίστηκαν και οι : Καζαντζίδης, Θανάσης, Πετρίδης, Μαρούλης, Παπαρούνας, Γκέγκα, Πανούσης, Ριστάνης

Θεσπρωτός : Μπότσαρης, Τρομπούκης, Ρούσης, Ντόντης, Σεμερτζάκης, Πανταζέλος, Χατζάκος, Μπίκας, Τριβίζης, Παππάς Ε., Χατζηγεωργίου

Αγωνίστηκαν και οι : Πανταζής, Φάκης, Ζήσης, Μακράτζε, Παππά Α., Οικονομίκος, Ράπτης, Πουρτσελάτζε.

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Φιλιππούση για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

Σχολιασμος