Αποχώρησε από το πρωτάθλημα η ΑΕΜ-Νέα κλήρωση και έναρξη 17 Σεπτεμβρίου

09.09.2022 Αναγνώστηκε 1057 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Εκτός από τον Αυγενάκη τελικά στα Γιάννενα έχουμε και την ΑΕΜ που…ταλαιπωρεί τις ομάδες του ερασιτεχνικού.

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα η ΑΕΜ-Νέα κλήρωση και έναρξη 17 Σεπτεμβρίου
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μετά την αναστάτωση που έφερε ο εκπρόσωπος της στην κλήρωση του πρωταθλήματος με το αν η ΑΕΜ κατεβαίνει δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί (τελικά η απόφαση ήταν κατεβαίνει) και έγινε κανονικά η κλήρωση, σήμερα ο Γραμματέας ης ομάδας Τάσος Γεωργιάδης κατέθεσε στην Ένωση χαρτί με το οποίο αναφέρει ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα.

Ο λόγος που δεν κατεβαίνει η ΑΕΜ στο πρωτάθλημα είναι σαφέστατος, ΔΕΝ υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός παικτών και τα όσα αναφέρθηκαν περί παράνομης συμμετοχής της αφού δεν είναι στο μητρώο ήταν δικαιολογίες.

Αποτέλεσμα; Η Ένωση να προσανατολίζεται στο να διεξαχθεί νέα κλήρωση μιας και οι ομάδες από 19 που ήταν γίνονται 18 και έτσι θα γλιτώσουν και τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές, ενώ η αποχώρηση της ΑΕΜ επηρεάζει και το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν μιας και τώρα αντί για πέντε θα πέσουν τέσσερις.

Το τι θα γίνει θα αποφασιστεί το βράδυ από την Εκτελεστική Επιτροπή και θα ανακοινωθεί στην σελίδα της Ένωσης. Σε περίπτωση νέας κλήρωσης η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Σχολιασμος