Σφακιανάκης: «Σημαντικό που πήραμε την πρόκριση»(video)

31.08.2022 Αναγνώστηκε 386 φορές #Κύπελλο Ελλάδας

Ένα καλό μάθημα για την ομάδα του ενόψει του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στο Κουτσελιό, ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή Γιάννης Σφακιανάκης που στάθηκε στις πολλές ελλείψεις που είχε η ομάδα του.

Σφακιανάκης: «Σημαντικό που πήραμε την πρόκριση»(video)

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, η ομάδα ερχόταν από μία αρκετά δυνατή προετοιμασία και πολλές ελλείψεις. Με παιδιά που ήρθαν μόλις χθες, καλά-καλά δεν ήξερε ο ένας το όνομα του άλλου, ακόμη δεν είμαστε ομάδα. Όταν ήρθαν τέσσερις παίκτες χθες και αγωνίστηκαν σήμερα.

Το σημαντικό για εμάς ήταν να πάρουμε την πρόκριση, ούτε καλό ποδόσφαιρο μπορούσαμε να παρουσιάσουμε, ούτε δυναμικό σύνολο αλλά θέλαμε τη νίκη. Η εικόνα αυτή δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που θα παρουσιάσουμε στο πρωτάθλημα. Θεωρώ δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο και με τις χαμένες δικές μας ευκαιρίες, αν θυμάμαι καλά ο αντίπαλος μία ευκαιρία έκανε και έβαλε το γκολ για να πάμε στην παράταση.

Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς για το τι μας περιμένει από τη συνέχεια και να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για την εξαιρετική δουλειά που κάνει, έχει πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε σχεδόν ένα μήνα να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας μας. Είχαμε πολλές ελλείψεις σήμερα αλλά τα παιδιά που μπήκαν μέσα μπήκαν στις συνθήκες του αγώνα».

Σχολιασμος