Τασιούλας: «Οι παίκτες μου κατέθεσαν ψυχή»(video)

31.08.2022 Αναγνώστηκε 583 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο #Κύπελλο Ελλάδας

Ο προπονητής του ΠΑΟ Κουτσελιού Σπύρος Τασιούλας ανέφερε πώς οι ποδοσφαιριστές του κατέθεσαν ψυχή στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου και πώς η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Τασιούλας: «Οι παίκτες μου κατέθεσαν ψυχή»(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Αναλυτικά:

«Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να μιλήσουν οι παίκτες. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, έδωσαν τα πάντα ώστε η ομάδα να είναι σήμερα ανταγωνιστική και να εκπροσωπήσει τον Νομό Ιωαννίνων. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του χωριού και των Ιωαννίνων που στήριξε την προσπάθεια. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε άγχος, λίγο φοβισμένα. Το εικοσάλεπτο δεν ήμασταν τόσο καλοί, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, τα παιδιά όμως κατέθεσαν ψυχή, έφεραν το ματς στα ίσια και χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Να πω πάλι πολλά ευχαριστώ στα παιδιά, τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου».

Για το αν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις: «Οι διαιτητές κάνουν και αυτοί λάθη, όπως εμείς, υπήρχαν φάσεις όπως αυτή που ήμουν εγώ κοντά και βρήκε πόδια παρά μπάλα. Από εκεί και πέρα να ευχαριστήσω τους διαιτητές γιατί βοήθησαν και αυτοί για το παιχνίδι που έγινε σήμερα».

Για το εάν οι σημαντικές παραστάσεις που πήρε σήμερα η ομάδα την βοηθήσουν στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗΠ: «Οι παραστάσεις μένουν πάντα, το παιχνίδι ήταν ξεχωριστό και για τα παιδιά και για μένα, αλλά το πρωτάθλημα ξέρετε πώς θα είναι πολύ δύσκολο, τελείως διαφορετικά τα ματς. Εάν εμείς δεν μαζευτούμε καλύτερα από θέμα συγκέντρωσης, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στις προπονήσεις. Αυτά τα ματς είναι τελείως διαφορετικά, για αυτό το ματς τα παιδιά φτιάχτηκαν από μόνα τους αλλά τα ματς του πρωταθλήματος θα είναι πολύ δύσκολα. Αν δεν μας βρει συγκεντρωμένους, Εάν δεν μας βρει συγκεντρωμένους και ενωμένους θα έχουμε πρόβλημα .Το πρωτάθλημα φέτος θέλει μεγάλη θυσία από όλους».

Σχολιασμος