Σκέψεις για έναρξη της Α' κατηγορίας στις 11 Σεπτεμβρίου

18.08.2022 Αναγνώστηκε 580 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Φωτιές έχει ανάψει ο Αυγενάκης στις Ενώσεις όλης της χώρας σχετικά με το μητρώο με την τελευταία ανακοίνωση να δίνει περιθώριο στις ομάδες να ενταχθούν μέχρι 31 Αυγούστου.

Σκέψεις για έναρξη της Α' κατηγορίας στις 11 Σεπτεμβρίου
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Όσον αφορά την ΕΠΣ Ηπείρου στο προγραμματισμένο Δ.Σ. για την έκδοση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος αποφασίστηκε αυτό να  γίνει στις 31 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα οι ημερομηνίες για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας πιέζουν αφού θα πρέπει να βγει ο πρωταθλητής προκειμένου να συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει η Α΄ κατηγορία (εφόσον όλα πάνε καλά με το μητρώο) στις 11 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα γίνει διότι φέτος το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο με 19 ομάδες και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές μιας και τα Σαββατοκύριακα δεν φτάνουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Στην προκήρυξη θα προβλέπεται ότι δεν θα υπάρχουν φέτος play off και play out με την ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση να είναι η πρωταθλήτρια ενώ το πόσες θα υποβιβαστούν θα το αποφασίσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος

Σχολιασμος