Ελεούσα: Ξεκίνημα προετοιμασίας με στόχο ένα τίτλο στα 65α γενέθλια του συλλόγου (video+photos)

17.08.2022 Αναγνώστηκε 510 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στα ποδοσφαιρικά βάσανα μπήκαν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ελεούσας ξεκινώντας την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο υπό την επίβλεψη του Μανώλη Σκούφαλη και του συνεργάτη του Γιάννη Σαββίδη.

Ελεούσα: Ξεκίνημα προετοιμασίας με στόχο ένα τίτλο στα 65α γενέθλια του συλλόγου (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Με αρκετές αλλαγές στο φετινό ρόστερ αφού αποκτήθηκαν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Σκούφαλης θα προσπαθήσει μέσα από τις προπονήσεις να τους «δέσει» με τους νεαρούς από το περσινό ρόστερ ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές σύνολο που θα παίξει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

P4770350 P4770361

Τα περισσότερα μεταγραφικά αποκτήματα ήταν στη σημερινή «πρώτη» της ομάδας απουσίαζαν οι Τσάγκας, Τσουμάνης και Καράσας με όλους τους παίκτες να έχουν όρεξη για δουλειά.

Η Ελεούσα κλείνει το 2023 65 χρόνια ποδοσφαιρική ζωής με μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο και αυτό οι άνθρωποι της διοίκησης θα ήθελαν να το συνδυάσουν και με ένα τίτλο είτε αυτό είναι το πρωτάθλημα, είτε το κύπελλο.

P4770366 P4770368
upload images

Όσον αφορά τα έργα που γίνονται στο γήπεδο ήδη έχουν τοποθετηθεί οι προβολείς οπότε αναμένουμε και αρκετά βραδινά παιχνίδια στο νέο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα γίνονται εργασίες εντός των αποδυτηρίων, ενώ η διοίκηση μεριμνεί και για την απρόσκοπτη και προστατευμένη δουλειά των Μ.Μ.Ε. όπου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος