Κατσικά: Επιστροφή «Πένια» στο ποδοσφαιρικό του σπίτι

05.08.2022 Αναγνώστηκε 556 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Από χθες λοιπόν ο Κώστας Γιαννάκης επέστρεψε και τυπικά στο ποδοσφαιρικό του σπίτι που δεν είναι άλλο από την ομάδα της Θύελλα Κατσικάς.

Κατσικά: Επιστροφή «Πένια» στο ποδοσφαιρικό του σπίτι
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Και πώς να μη γινόταν αυτό άλλωστε αφού η απόφαση του Κώστα Γιαννάκη να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε ήταν ειλημμένη κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές να γίνει.

Ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο, με ήθος και αξιοπρέπεια εκπροσώπησε επάξια το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο στα εθνικά πρωταθλήματα και τώρα έφτασε η ώρα να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην αγαπημένη του ομάδα.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και μακάρι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από τις ακαδημίες να έχουν πρότυπα τους τέτοιους παίκτες οι οποίοι μπορεί να μην έπαιξαν στις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες, μπορεί να μην είναι ο Μέσι και ο Ρονάλντο αλλά μπορούν να τους συμβουλεύσουν για τις αξίες του ποδοσφαίρου.

Μπορεί να έγραψα και κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα για μια μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης το αξίζει και με το παραπάνω.

Η Κατσικά λοιπόν βάζει στην επιθετική της φαρέτρα ένα μεγάλο όπλο (γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν η επαφή με τα δίχτυα δεν ξεχνιέται) στην προσπάθεια που θα κάνει για να κατακτήσει και πάλι φέτος το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Θύελλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα του Κώστα Γιαννακη (Πενιά). Ο Κώστας είναι ένα παιδί της Θύελλας ξεκινώντας από τις ακαδημίες της και έπειτα αγωνίστηκε σε Απόλλων Αθηνών, Κέρκυρα Ναυπακτιακό Αστέρα ΠΑΣ Γιάννινα, Παραμύθια,Ανατολή, ΑΕΜ, ΑΟΒ και Κεφαλόβρυσο. Ένας αθλητής που με το κύρος, την προσωπικότητα και την μαχητικότητα που τον διακατέχει σε συνδυασμό με την αγάπη του για την Θύελλα θα δώσει ένα έξτρα κίνητρο σε όλα τα παιδιά στην ομάδα ώστε να πετύχουν τους στόχους της.

Σχολιασμος