Διπλή μεταγραφική κίνηση η Κατσικά με Διαμάντη και Μπίζιο

21.07.2022 Αναγνώστηκε 555 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τις δύο πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικάς αποκτώντας τον τερματοφύλακα Ανδρέα Διαμάντη και τον αμυντικό Βασίλη Μπίζιο οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα της Καστρίτσας.

Διπλή μεταγραφική κίνηση η Κατσικά με Διαμάντη και Μπίζιο
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Δύο σημαντικές προσθήκες για την περσινή πρωταθλήτρια της Α' κατηγορίας που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του Νίκου Γκούρα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ανδρέας Διαμαντης τερματοφύλακας

Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο.Ο Ανδρέας έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας μας την σεζόν 2019-2020 την χρόνια που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία.

Ξεκίνησε την καριέρα από τις υποδομές του Παναιτωλικού και έπαιξε σε Καλαμάτα, Απόλλων Δοκιμίου, Φλόγα Παλαιομάνινας έπειτα ήρθε στα Γιάννενα για λογαριασμό της Ανατολής, Κατσικά, Καστρίτσα και πάλι Κατσικά/

Ευχόμαστε στον Αντρέα καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και μόνο επιτυχίες και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Βασίλης Μπίζιος

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Γιάννενα( Γ-Δ εθνική), Κρύα, Πεδινή , Ανατολή, Σούλι Παραμύθιάς και στον Αγροτικό Καστρίτσας. 

Ευχόμαστε στον Βασίλη καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και μόνο επιτυχίες και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σχολιασμος