Ε.Π.Σ.Σάμου: Αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω Μητρώου

21.07.2022 Αναγνώστηκε 205 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πολλά προβλήματα δημιουργεί στις ποδοσφαιρικές ενώσεις (ΕΠΣ) η εμμονή του κ.Αυγενάκη στο να θέσει την 31η Ιουλίου 2022 ως τελευταία ημερομηνία ένταξης και επικαιροποίησης των στοιχείων των σωματείων στο αντίστοιχο μητρώο.

Ε.Π.Σ.Σάμου: Αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω Μητρώου

Πέραν αυτής της ημερομηνίας το σωματεία που θα μείνουν εκτός μητρώου δε θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα αλλά ούτε και να χρησιμοποιούν δημοτικά και άλλα κρατικά γήπεδα.

Στη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΣ Ηρακλείου, ο Νίκος Τζώρτζογλου είπε ότι θα προχωρήσει σε αναστολή των πρωταθλημάτων, καθώς με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα μπορέσουν να διεξαχθούν.

Μάλιστα κατά τη δευτερολογία του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, με αφορμή το ότι μόλις 9 σωματεία έχουν καταφέρει να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, μίλησε ανοιχτά για αναστολή πρωταθλήματος, καθώς όπως γίνεται κατανοητό δεν θα μπορούν να διεξαχθούν, με ένα τόσο πενιχρό αριθμό σωματείων.

Η ΕΠΣ Σάμου είναι η πρώτη ένωση που αναστέλλει τις διοργανώσεις της λόγω της αδυναμίας πολλών σωματείων στη πλήρη ένταξη τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενώσεις.

Η επιστολή της ΕΠΣ Σάμου :

14898-1

ΠΗΓΗ : insport.gr

Σχολιασμος