Πωγωνάτος: Πρόεδρος ο Κώστας Τσαραώσης-Προπονητής ο Παναγιώτης Κάππης

11.07.2022 Αναγνώστηκε 571 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η επιστροφή του Πωγωνάτου στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μετά από ένα χρόνο απουσίας είναι γεγονός. Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο σωματείο πρόεδρος εκλέχθηκε ποιος άλλος ο Κώστας Τσαραώσης ενώ άμεσα ανακοινώθηκε και ο προπονητής της ομάδας που θα είναι ο Παναγιώτης Κάππης.

Πωγωνάτος: Πρόεδρος ο Κώστας Τσαραώσης-Προπονητής ο Παναγιώτης Κάππης
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. :

Πρόεδρος : Κώστας Τσαραώσης

Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Ρούντας

Γενικός Γραμματέας : Ηλίας Άγκο

Ταμίας :  Θεμιστοκλής Βλάχος

Γενικός Αρχηγός : Ελευθέριος Μπάγιας

Υπ. Δημ Σχέσεων : Γιώργος Τσώνης

Έφορος Υλικού : Μιχαήλ Τώνης Αν.

Μέλη : Βασίλης Μυριούνης, Μιχάλης Πορίκης

Η νέα διοίκηση ανακοίνωσε και την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Κάππη, που ξέρει αρκετά καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα του Δελβινακίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με έναν γνώριμο τις ομάδας και δικό μας παιδί ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΠΗ. Του ευχόμαστε μια καλή και υγιέστατη ποδοσφαιρική χρονιά με την ομάδα μας."

Ο πρόεδρος Κώστας Τσαραώσης δήλωσε τα έξης για τη νέα αρχή της ομάδας :

"Μετά από την απουσία ενός έτους στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα πήραμε την απόφαση να επαναδραστηριοποιήσουμε. Αυτός ο ένας χρόνος της αποχής μας στοίχισε συναισθηματικά σε όλους καταλαβαίνοντας ότι η ομάδα έλειπε από το χωριό μας. Ερχόμαστε δυνατοί και ποιο ώριμοι. Καλή σεζόν ευχόμαστε σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό γιατί είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί που περνάμε και θέλει πολύ δύναμη και υπομονή."

Σχολιασμος