Φιλικό παιχνίδι στις 25 Ιουλίου οι παλαίμαχοι του Μετσόβου με τους επίλεκτους Stars

01.07.2022 Αναγνώστηκε 1024 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Μετσόβου στο πλαίσιο των εορτασμών της πολιούχου Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν για μια ακόμη χρονιά αγώνα ποδοσφαίρου με παίκτες από τη θρυλική ομάδα της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004.

Φιλικό παιχνίδι στις 25 Ιουλίου οι παλαίμαχοι του Μετσόβου με τους επίλεκτους Stars
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Παίκτες θρύλοι όπως οι Άγγελος Χαριστέας, Κώστας Κατσουράνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Παντελής Καφές, Βασίλης Λάκης, καθώς επίσης και οι Σπύρος Βάλλας, Γιώργος Σίμος και Γιώργος Βακουφτσής θα δώσουν το παρών τιμώντας την Πολιούχο της κωμόπολης μας. Φέτος το παιχνίδι θα έχει και γεύση από Survivor μιας και θα αγωνιστεί ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 5:00 το απόγευμα. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Μετσόβου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την βοήθεια τους τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Σιαράβα και Χάρη Λαζάνη και τους χορηγούς που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση του αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε τα ποδοσφαιρικά αστέρια της Εθνικής του 2004 και να χαρείτε έναν όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι παλαίμαχοι του Μετσόβου

Σχολιασμος