Με το μυαλό στην Κέρκυρα, η Κατσικά υποδέχεται την Αναγέννηση Στάνου

05.06.2022 Αναγνώστηκε 826 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πέφτει σήμερα η αυλαία στον 3ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία όπου όλα τα παιχνίδια έχουν ως ώρα έναρξης τις 5 το απόγευμα.

Με το μυαλό στην Κέρκυρα, η Κατσικά υποδέχεται την Αναγέννηση Στάνου
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Θύελλα Κατσικάς στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ υποδέχεται την Αναγέννηση Στάνου με στόχο μόνο τη νίκη αλλά και να στραβοπατήσει ο Αστέρας Πετριτή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάργας που έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική. Πέραν των ΑΕ Ξηροβουνίου και Νέας Σελεύκειας, όλες οι ομάδες έχουν μαθηματικές ελπίδες για να ανέβουν στην παραπάνω κατηγορία. Οι Παργινοί έχουν 12 βαθμούς αλλά ανεβαίνουν και σε περίπτωση ήττας μιας και υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία με Θύελλα Κατσικάς και Καστοριά. Η σημερινή αντίπαλος των «γουναράδων» ΑΕ Ξηροβουνίου δεν θα κατέβει να αγωνιστεί και ο αγώνας θα κατοχυρωθεί με 3-0 υπέρ της Καστοριάς, η οποία όμως δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για να πετύχει πολλά γκολ ώστε να έχει το πάνω χέρι στη διαφορά τερμάτων.

Στο μοναδικό σενάριο για να ανέβει στη Γ’ Εθνική η Θύελλα Κατσικάς σε περίπτωση νίκης του Αστέρα Πετριτή, είναι να κερδίσει με 5-0 την Αναγέννηση Στάνου ώστε να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με την Καστοριά, κάτι που μοιάζει αρκετά δύσκολο.

Υπενθυμίζουμε πώς σε περίπτωση ισοβαθμίας, υπερτερεί η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων και δεν παίζει ρόλο τι έκαναν στο μεταξύ τους ματς.

Στη Θύελλα Κατσικάς υπάρχει ανεβασμένο το ηθικό μετά τη σπουδαία νίκη στην Κέρκυρα επί του Αστέρα Πετριτή που την κράτησε ζωντανή στη διεκδίκηση του ενός εκ των τριών εισιτηρίων που οδηγούν στη Γ’ Εθνική, ενώ ο Νίκος Γκούρας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Διαιτητής ο Φουστανάς

Ο Κωνσταντίνος Φουστανάς από τη Μακεδονία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Θύελλα Κατσικάς-Αναγέννηση Στάνου.Βοηθοί του θα είναι ο Νικόλαος Νικολής και η Ζωή Παπαδοπούλου από τη Μακεδονία και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Καραλιόλιος από τα Γρεβενά.

Το πρόγραμμα:

Αστέρας Πετριτή-Απόλλων Πάργας

Θύελλα Κατσικάς-Αναγέννηση Στάνου

Καστοριά-Α.Ε.Ξηροβουνίου

Ρεπό: Νέα Σελεύκεια.

Η βαθμολογία:

Απόλλων Πάργας   (16-3) 12

Αστ.Πετριτή            (7-3)  10

Αν. Στάνου             (7-4) 10

Καστοριά                (6-3)   9          

Θύελλα Κατσικάς     (6-5)   9

Α.Ε.Ξηροβουνίου   (3-12) 3

Νέα Σελευκεια        (2-18) 0

Σχολιασμος