Δημητρίου: «Ενθουσιάστηκα με το πλάνο του Άτλα» (video)

02.06.2022 Αναγνώστηκε 608 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τον περασμένο Αύγουστο ανέλαβε προπονητής σε μία ομάδα που αποσκοπούσε στο να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να στηριχτεί σε νεαρά παιδιά. Κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε το πείραμα πέτυχε με αποτέλεσμα ο Άτλας- Χουλιαράδες να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής.

 Δημητρίου: «Ενθουσιάστηκα με το πλάνο του Άτλα» (video)

Ο λόγος για τον προπονητή του Άτλα- Χουλιαράδων Αντώνη Δημητρίου που παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον «Π.Λ» και στους Νίκο Γιωτίτσα και Χρήστο Καλύβα.

Ο απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε με την ομάδα να τερματίζει ψηλα στην βαθμολογία, το ελκυστικό project που τον τράβηξε να αναλάβει τον Άτλα, η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία και το οργανόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τις ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της προπονητικής του εξέλιξης. Ο Αντ. Δημητρίου χαρακτήρισε εξαιρετική την πορεία που πραγματοποίησε φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ σημείωσε πώς σε περίπτωση αποχώρησης του Ηρακλή Μεταξά, μέλημα του νέου προπονητή θα πρέπει να είναι η διασφάλιση του καλού κλίματος στα αποδυτήρια.

Μου άρεσε το project της ομάδας…

Πώς προέκυψε η γρήγορη ανανέωση με την ομάδα;

«Σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε για να αναδείξουμε το έργο που κάνουμε στη σχολή του Άτλα και στην ανδρική ομάδα του Άτλας- Χουλιαράδες. Τελείωσε πολύ νωρίς το πρωτάθλημα, κάτι πρωτοφανές, 15-19 Μαρτίου είχαμε τελειώσει. Στον δεύτερο καλό μας γύρο θέλαμε να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση, δεν καταφέραμε να μπούμε στα play off που θα ήταν μία σειρά συναρπαστική, τελειώσαμε νωρίς, ήρθαν νωρίς οι εξελίξεις και ανανέωσα στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος και από ότι φάνηκε και η διοίκηση από εμένα».

Για το γεγονός ότι έφτασαν να διεκδικούν και την 2η θέση.

 «Εγώ πήγα στην ομάδα με ένα πρότζεκτ που μου αρέσει, σε όλες τις ομάδες έχω δουλέψει πάνω σε ένα πλάνο με νεαρά παιδιά. Μόλις μου έκανε πρόταση ο κ. Δοβανάς ενθουσιάστηκα, ήταν παιδιά που τα είχα και στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ και κάποια στις ακαδημίες του ΑΟ Γιάννινα και πίστευα πώς με δουλειά θα καταφέρουμε να μη μπούμε στα play out. Ξεκινήσαμε προετοιμασία 1η Αυγούστου, κάναμε τέσσερις προπονήσεις την εβδομάδα με μεγάλη συμμετοχή και στο τέλος νομίζω πήραμε αυτό που δικαιούμασταν».

Ποια τα θετικά στοιχεία και ποια τα εμπόδια στη σεζόν;

«Τα εμπόδια είναι ότι ξεκίνησα με έναν κορμό πολύ καλών παικτών γεννημένοι το 2003 κυρίως που είχαν δώσει πανελλαδικές και αναγκάστηκαν τέλη Σεπτέμβρη να πάνε στις πόλεις που είχαν περάσει, στην προετοιμασία δούλεψα με αυτά τα παιδιά μαζί με τους Καραμάνη- Παπουτσή που πήγαν στην Κατσικά και βγήκαν πρωταθλητές. Οπότε δημιούργησα μία ομάδα έως αρχές Οκτώβρη, μετά ήρθαν κάποιοι φοιτητές που αναπλήρωσαν αυτά τα παιδιά και πήγαμε μέχρι το τέλος με αυτά. Στα θετικά πώς δουλέψαμε αρκετά, βγάλαμε ποδοσφαιρική ποιότητα, δείξαμε πως μπορούμε και πιστεύω ο σωστός δρόμος για να υπάρχει ερασιτεχνικό είναι τα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες να τους δίνουμε χώρο, πίστη, υπομονή και όπως έλεγε ο Σωτήρης Παππάς που ήταν μεγάλος δάσκαλος για τα μικρά παιδιά, στην αρχή θα κλάψεις και μετά θα είσαι μόνο χαμόγελα».

Να ταιριάζουν στο πλάνο οι νέοι παίκτες…

Τι υπάρχει στο οργανόγραμμα της νέας χρονιάς;

«Έχουμε ανανεώσει σχεδόν με όλα τα παιδιά, κινούμαστε και θέλουμε να πάρουμε τέσσερις παίκτες, κλείσαμε ήδη τους δυο, παλεύουμε για άλλους δυο και η ομάδα είναι έτοιμη. Οι τέσσερις παίκτες θα ταιριάζουν ακριβώς στο πλάνο, θα είναι κοντά με τα παιιδά. Στο φάσμα που κινούμαστε είναι από 1998 έως 2006 που θα έρθουν και παιδιά από τις ακαδημίες και ο πιο μεγάλος είναι ο Συμεωνίδης από τους πιο έμπειρους στην κατηγορία και βοηθάει πολύ τους νεαρούς μας παίκτες».

Για το Μητρώο.

«Βλέπουμε ομάδες να έχουν οργανωθεί αλλά ψάχνουν προπονητή να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στη Γ.Γ.Α. Επειδή υπήρχε κόντρα ΕΠΟ και Γενικής Γραμματείας υπάρχουν 13-14 προπονητές στα Γιάννινα που ήταν μέχρι το 2006. Πλέον όσοι είμαστε διπλωματούχοι έχουμε κάνει τις ενέργειες που χρειάζεται να μαζέψουμε χαρτιά από γιατρούς και να στείλουμε παράβολο στη ΓΓΑ. Λογικά θα αυξηθεί ο αριθμός των προπονητών που θα έχουν την άδεια οπότε θα φύγει ένας βραχνάς. Το μητρώο είναι καλό να γίνει, να οργανωθούμε σαν κράτος, να ξέρουμε ποιοι συμμετέχουν και έχουν τις ομάδες αλλά χρειαζόταν χρονικό περιθώριο στους παράγοντες γιατί πέρασαν δύσκολα χρόνια με την πανδημία έχουν χαθεί οι πόροι από πανηγύρια, χορηγίες. Έχουν φύγει παράγοντες γιατί κοιτάνε τις οικογένειές τους κι είναι λογικό. Θα ήταν καλό ένα χρονοδιάγραμμα και σε βάθος διετίας- τριετίας, ας το καθορίσει η πολιτεία, να οργανωθεί και να είναι ωραίο. Δίνοντας η πολιτεία 4,5-5 χιλιάδες λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα οικονομικό των ομάδων. Από την άλλη να ζητάνε νέο κατασταστικό ενώ υπάρχουν ομάδες που πέρυσι ξόδεψαν 700-800 ευρώ να φτιάξουν κατασταστικό είναι πρόβλημα για τις ομάδες. Πρέπει να δοθούν κίνητρα, το ποδόσφαιρο είναι το πιο προσεγγίσιμο άθλημα για τον κόσμο και πάνε να του το αφαιρέσουν να παίζει ποδόσφαιρο. Έχουμε ποιοτικά γήπεδα σε όλους τους Δήμους, έχουμε εξειδικευμένους προπονητές κα είναι κρίμα τα παιδιά να μη συμμετέχουν και να μην ευχαριστιούνται το άθλημα».

Ήταν ανταγωνιστικός ο Α’ Όμιλος...

Βγήκαν δίκαια στα play off η Κράψη και η Πίνδος Κόνιτσας;

«Η Κράψη έδειξε όταν κοντραρίστηκε με την Κατσικά, την Κόνιτσα και με την Καστρίτσα στο Κύπελλο ότι μέσα στη ροή της σεζόν είχε πολύ καλή δύναμη. Η Κόνιτσα είναι παραδοσιακή δύναμη, αν δεν κάναμε το κακό ξεκίνημα με τέσσερις σερι ήττες θα μπορούσαμε να κοντραριστούμε και αν δεν ισοφαριζόμασταν στο 90’ στο μεταξύ μας παιχνίδι θα είχαμε τις βαθμολογικές πιθανότητες να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση. Δίκαια βέβαια τερμάτισε δεύτερη η Κόνιτσα. Ήταν και άλλες καλές ομάδες όπως το Νησί, το Νεοχωρόπουλο, το Σταυράκι. Με εντυπωσίασε και η ομάδα του Παρακαλάμου και για τη φιλοξενία που είχαν και τον αγώνα των παιδιών για μία ομάδα ακριτικής περιοχής. Παρόλο που ηττήθηκαν από εμάς στον Παρακάλαμο, οι γυναίκες που ήταν και στη διοίκηση μας πρόσφεραν κέικ, πίτες, τρομερή φιλοξενία».

Για το ότι κάποιες ομάδες «σβήνουν» από το ερασιτεχνικό.

«Υπάρχει αυτό, τα έξοδα είναι πολλά, ο παράγοντας δεν έχει πολύ χρόνο να αφιερώσει και ίσως στις ακριτικές περιοχές οι Δήμοι θα πρέπει να ασχοληθούν, να δώσουν κίνητρα, να συσπειρώσουν τα χωριά, να γίνουν συνενώσεις. Το πιο βασικό είναι ότι τα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες να τους δίνουν χώρο οι ερασιτεχνικές ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο γιατί είναι το μέλλον και η συνέχεια του αθλήματος, να μη χάνονται παίκτες και συσσωρεύεται μετά η δεξαμενή να βρουν παίκτες».

Για το γεγονός πώς κάποιοι νεαροί παίκτες ζητάνε χρήματα από τις ομάδες, πατώντας και στον κανονισμό να υπάρχει ένας μικρός στην ενδεκάδα.

«Κάποιοι παίκτες καλοί όταν μαθαίνουν ότι κάποιες ομάδες επενδύουν χρήματα για να κάνουν πρωταθλητισμό, γίνεται αυτό. Το πιστεύω, μου έχει τύχει. Είναι ένα μικρό ποσοστό, υπάρχουν παιδιά που δεν είναι ταλέντα και πρέπει να τους δώσουμε χώρο, υπομονή, να δεχτούμε ήττες, να δουλέψουμε μαζί τους για να τους εξελίξουμε. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, χόμπι, αν κάποιοι γονείς το κάνουν αυτό οδηγούν σε στραβά μονοπάτια τα παιδιά τους. Το ποδόσφαιρο είναι μία καλή διέξοδος να κάνουν φίλους, να αποκτήσουν κύκλους που μπορούν να τους αποκαταστήσουν κι επαγγελματικά, να κάνουν το χόμπι τους και από προσωπική εμπειρία δεν έχω χάσει έως τώρα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Τρομερές εμπειρίες στις ακαδημίες του ΠΑΣ…

Για τον λόγο που αποχώρησε από τις ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΠΑΣ.

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι της προπονητικής μου εξέλιξης, ήταν μία έντονη δεκαετία, πέρασα πολλά, εξελίχθηκα. Να ευχαριστήσω τον Χρίστο Τσάγκα που με τον Τάκη Στούκα με εμπιστεύτηκαν και με έβαλαν στην οικογένεια του ΠΑΣ. Έζησα τρομερές εμπειρίες στο εξωτερικό, πήγαμε σε Κωνσταντινούπολη, Ιταλία, Βελιγράδι, Μόναχο, πολλές επιτυχίες με τα παιδιά. Να ευχαριστήσω τους γονείς, πέρασαν αρκετές φουρνιές παιδιών και η ανταπόκριση στο ότι κάναμε κάτι καλό είναι πώς πλέον οι περισσότεροι είναι φοιτητές και με χαιρετάνε, το μότο μας ήταν να δημιουργήσουμε ανθρώπους και ποδοσφαιριστές, τους δίναμε και το κανάλι να σπουδάσουν να έχουν κάτι στη ζωή τους. Ο Ερασιτέχνης είναι η μητέρα του μεγάλου ΠΑΣ Γιάννινα, πρέπει να έχει άριστες σχέσεις όπως τώρα με την ΠΑΕ και να απορροφούνται παιδιά σε Κ 17, Κ19 όπως και από όλες τις ακαδημίες.

Είχε κλείσει ο κύκλος σου εκεί;

«Και με τον Πρόεδρο τον Γιώργο Οικονόμου είχα καλή συνεργασία, απλά ήταν μία έντονη δεκαετία, έγινε μία κουβέντα με τον κ. Δουβανά που μου έδωσε ένα διαφορετικό πλάνο, μία άλλη μορφή προπονητικής εξέλιξης, είναι η μόνη ακαδημία στη βορειοδυτική Ελλάδα που έχει το πρόγραμμα You coach που παρέχει σημαντικές πληροφορίες και δεδομένα πώς να προπονούμε τα παιδιά της ακαδημίας, κρατούνται τα δεδομένα και ξέρουν τι έχουμε δουλέψει μέσα στη χρονιά, ώστε να κάνουμε καταγραφή και καλύτερη εξέλιξη των παιδιών που έχουμε. Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γίνει μία αλλαγή και δικαιώνομαι έως τώρα για την επιλογή που έκανα».

Καλή δουλειά στον Άτλα

Tι δουλειά γίνεται στις ακαδημίες του Άτλα;

«Έχει δομηθεί κάτι πολύ καλό που διαρκώς εξελίσσεται. Έχει πολύ καλούς συντελεστές, ο κ. Δουβανάς έχει πάρει στο τιμ του τον Τάκη Στούκα, γενικό διευθυντή, που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Στον τομέα της εξέλιξης –απορρόφησης ταλέντων είναι ο Βασίλης Κίτσης για χρόνια Πρόεδρος του ΑΟ Γιάννινα. Μετά έχουν προσφέρει αυτή την τετραετία-πενταετία ύπαρξης της ακαδημίας ο Φώντας Γήττας και Δημήτρης Παπαϊωάννου που ήταν οι στυλοβάτες να γίνει αυτό το οικοδόμημα, συν τους Ανδρέα Ζώτο, Γιώργο Πανούση, Λευτέρη Κίτση, Βαγγέλη Μάντζιο, Άγγελο Ναστούλη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Γκορτζή και πριν φύγει στην Ξάνθη ήταν στο κομμάτι της τεχνικής, ο κορυφαίος στο είδος Κώστας Μιχαηλίδης».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ακαδημίας του Άτλα;

«Θέλουμε να ακολουθούμε τις ευρωπαικές τάσεις, να εξελίσσουμε και να βγάλουμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές και πάνω απ’ όλα καλούς ανθρώπους και καλούς επιστήμονες μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους τους. Στόχος είναι τα παιδιά να πάνε στην μεγάλη ομάδα της πόλης μας τον ΠΑΣ Γιάννινα, διαρκώς να μαθαίνουμε και να έχουμε καλά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς».

Εξελίσσεστε σαν προπονητές;

«Με το πρόγραμμα You Coach, κάποια στοιχεία που παρέχει η ακαδημία, με καταγραφή δεδομένων, με κάποιες κάμερες που αγοράζουν και γίνεται η καταγραφή των παιχνιδιών, θέλοντας και μη εξελισσόμαστε και εμείς»

Πόσο δύσκολο είναι να μπείτε σε ρυθμούς προπόνησης τον Αύγουστο μετά από τόσους μήνες αποχής;

«Φάνηκε και με την αποχή λόγω της Covid 19 πόσα παιδιά έβγαλαν προβλήματα είτε με κοιλιακούς είτε με χιαστούς. Εμείς κάναμε προπονήσεις 2-3 την εβδομάδα όλο τον Απρίλιο για να μειώσουμε αυτό το χρονικό διάστημα και τον Μάιο που κάνουμε μία φορά την εβδομάδα. Το καλό είναι ότι τα παιδιά μας συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα που έχουμε στις εγκαταστάσεις του Epirus οπότε θα είναι σε αθλητική δραστηριότητα μέχρι στα μέσα Ιουνίου, θα ακολουθήσει μεταβατική περίοδος και αρχές Αυγούστου να ξεκινήσουμε με το καλό την προετοιμασία, να δούμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό το κενό που υπάρχει. Ξέρω πώς η Ένωση βιάστηκε να δώσει τον πρωταθλητή, όμως θα μπορούσαν να γίνουν κάποια ματς τεσσάρων- πέντε ομάδων που δεν συμμετείχαν στα πλέι άουτ με τις άλλες πέντε να κάνουμε ένα πρωτάθλημα με λίγοτερα κόστη, με ένα διαιτητή παράδειγμα και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο καιρός είναι ιδανικός, τα γήπεδα ιδανικά, δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε το καλύτερο διάστημα για ποδόσφαιρο».

Να γίνει ένας όμιλος…

Ποια είναι η άποψή σου για το πρωτάθλημα με δυο ομίλους;

«Έχω ακούσει και διαβάσει τις συνεντεύξεις που έχουν πει τις απόψεις τους, εννοείται δεν είναι αρεστό σε κανένα αυτό. Βέβαια ο όμιλος που συμμετείχαμε ήταν πολύ ανταγωνιστικός και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για τις κάτω θέσεις αλλά και για τις θέσεις 2-5, ήταν κοντά οι αποστάσεις. Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει ένας όμιλος 16 ομάδων και να γυρίσουμε σε δυναμική παλιότερων χρόνων που είχαν οι ομάδες».

Συμφωνείς με το να συμμετέχουν σε μπαράζ ομάδες που είναι 5 και 6 βαθμόύς πιο πάνω;

«Ο πρωταθλητής είναι πρωταθλητής. Έπρεπε να γίνει όπως με τον Λεβαδειακό και τη Βέροια, βγήκαν πρωταθλητές, έπαιξαν για τον υπερπρωταθλητή και η Βέροια περιμένει με ποιον θα παίξει. Για παράδειγμα η Κράψη είναι εξαιρετική ομάδα, της έτυχαν δυο ατυχίες στα μπαράζ και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει αυτό που ίσως άξιζε. Το θέμα είναι αυτός που θα βγει να στηριχτεί από όλο τον Νομό για να βγει στη Γ΄Εθνική, το έχουμε ανάγκη. Δε γίνεται άλλες περιοχές της Ηπείρου να έχουν 2-3 ομάδες και εμείς να μην έχουμε εκπρόσωπο, είναι κρίμα για το ερασιτεχνικό μας».

Πώς είδες τη Θύελλα Κατσικάς στα μπαράζ;

«Η Κατσικά έχει έναν νεανικό κορμό, καλό ρόστερ, καλούς και αξιόλογους παίκτες, ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά και θεωρούσαμε πώς με μία νίκη ακόμη ή ισοπαλία θα μπει στη Γ’ Εθνική, η ήττα από την Πάργα την έφερε πίσω, ήρθε και η ήττα στην Καστοριά και από ότι είδα βίντεο και κριτικές σας ήταν εξαιρετική».

Να διασφαλιστεί το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια…

Πώς είδες τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα και τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά;

«Ο Πρόεδρος έχει δείξει πώς οι κινήσεις του είναι στοχευμένες και πάντα βγαίνουν. Μετά τον προπονητή Γιαννίκη βγήκε και ο Ηρ. Μεταξάς. Η ομάδα έκανε μία πορεία πραγματικά άξια συγχαρητηρίων. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά, φαίνεται να έχουν εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και κατάφεραν να μιλάνε πάλι όλοι για τον Άγιαξ της Ηπείρου. Είμαι χαρούμενος, δεν μπορούσε να χτυπήσει κάτι παραπάνω με έναν Παναθηναϊκό και έναν Άρη για να βγουν Ευρώπη. Πιστεύω θα έπρεπε να δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής στα νεαρά παιδιά, να έχουν περισσότερα λεπτά στα πόδια τους και να είναι έτοιμα για του χρόνου».

Τι έχεις δει από τα νεαρά παιδιά όσο παίζουν στον ΠΑΣ;

«Υπάρχουν παιδιά με κλήσεις στην Εθνική, παιδιά που σηζητιούνται τα όνοματά τους για μεγάλες ομάδες, δεν πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί κριτές για δικά μας παιδιά ή για παιδιά που είχαν αρκετό καιρό στις υποδομές, πίστωση χρόνου και να παίζουν στις θέσεις τους. Έναν παίκτη να τον κρίνουμε όταν παίζει στη θέση του. Ακούω και εγώ ότι αυτός δεν κάνει, πάντα τους μικρούς τους έχουμε στο στόχαστρο. Τα παιδιά θέλουν υπομονή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κύρκος που ξεκίνησε από τον Ατρόμητο, από τον Λόκο και έφτασε να τον χειροκροτάει όλο το γήπεδο. Πιστεύω έχει λαμπρό μέλλον όπως και οι υπόλοιποι μικροί».

Σε περίπτωση αποχώρησης του Ηρ. Μεταξά, ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο νέος προπονητής;

«Το πρώτο που πρέπει να διασφαλίσει είναι τα καλά αποδυτήρια, το θετικό είναι, το έχω μιλήσει με τον κ. Γιαννίκη που τον γνωρίζω, ότι δεν παρεμβαίνει ο Πρόεδρος και είναι πολύ σημαντικό και πώς θα έρθουν παιδιά στην ομάδα πάλι που μπορεί να μην τα γνωρίζουμε αλλά θα έχουν τη φιλοδοξία να αναδειχτούν μέσα από την ομάδα μας και να πάρουν μεταγραφή προς όφελός τους και όφελος της ομάδας».

Για την πορεία της Κ19.

«Εξαιρετικό έργο έκανε ο Χρήστος Αγγέλης, η ομάδα έφτασε στο σημείο πριν το ματς με τον ΟΦΗ να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Κάναμε πολύ καλή πορεία, υπάρχει πολύ καλό υλικό και στην Κ17 και πρέπει να προσεχθούν. Μόνο κέρδος θα έχει ο ΠΑΣ από αυτά τα παιδιά».

Θα βοηθούσε κάποιους παίκτες για την εξέλιξή τους να δοθούν δανεικοί;

«Αυτές θα είναι επιλογές του νέου προπονητή και με τις εκθέσεις του κ. Μεταξά αν φύγει τελικά, πιστεύω το κάθε παιδί πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή για την καριέρα του και η ομάδα έναν καλό παίκτη δεν θέλει να χάσει. Η υπομονή και η δουλειά σε κάνουν παίκτη. Τρανταχτό παράδειγμα του πρώην αρχηγού Αλέξη Μιχαήλ έκανε αλλού το αγροτικό του, γύρισε και έπαιξε μέχρι και Ευρώπη. Ο Πήλιος πήγε στον Ηρακλή, έκανε καλές εμφανίσεις και το μέλλον του είναι στην ομάδα».

Σχολιασμος