«Καρυδάτη» νίκη 1-2 η Κατσικά μέσα στον Πετριτή

29.05.2022 Αναγνώστηκε 1548 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Καρδιά και ψυχή χιλίων λεόντων είχε  στην Κέρκυρα η Θύελλα Κατσικάς η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο από τον Αστ.Πετριτή κατάφερε στο δεύτερο να πετύχει δύο γκολ και να πάρει τη σπουδαία νίκη με 1-2 για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική.

«Καρυδάτη» νίκη 1-2 η Κατσικά μέσα στον Πετριτή

Μια νίκη που την αφήνει ζωντανή στη διεκδίκηση του ενός από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η Θύελλα Κατσικάς χρειάζεται μόνο νίκη και στο τελευταίο ματς με την Αναγέννηση Στάνου αλλά δεν της αρκεί μόνο αυτό γιατί θα πρέπει και ο Απόλλων Πάργας να πάρει ισοπαλία η νίκη στην Κέρκυρα από τον Πετρίτη ή το αδιάφορο Ξηροβούνι να κόψει βαθμό-βαθμούς στην Καστοριά.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1΄ο Γραικός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Πάνο και έφυγε κόρνερ.

Ο Αστέρας Πετριτή συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 12΄ο Γραικός έπιασε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασίου. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπεσού έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 42’ . Εκτελέστηκε κόρνερ από τα δεξιά του Καλησπεράτη και με κεφαλιά ο Γαρδικιώτης έκανε το 1-0.

Στις καθυστερήσεις εκτελέστηκε φάουλ από τον Γούλα αλλά ο Πισσιάνης μπλόκαρε.

Η πρώτη απειλή της Θύελλας ήρθε στο 59΄. Ο Γούλας έκανε το σουτ με το αριστερό ύστερα από αντεπίθεση αλλά ο Πισσιάνης μπλόκαρε τη μπάλα.

Η Κατσικά κέρδισε πέναλτι στο 66’ σε χτύπημα στο πρόσωπο του Γραικού στον Γούλα. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Πάνος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ολική ανατροπή στο σκορ ήρθε για τη Θύελλα στο 71’ με τον Μελιγγιώτη να εκτελεί πλάγιο άουτ ο Πάνος πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πισσιάνη για το 1-2 μέσα σε πανηγυρισμούς. Ένα ονειρικό πεντάλεπτο για τη Θύελλα που φέρνει τούμπα το ματς.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσαν για την ισοφάριση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 86΄ο Αναστασίου λέει όχι σε τετ α τετ του Μάμαλου. Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα και σπουδαία επέμβαση του Αναστασίου.

Στο 89' ο Μάμαλος έκανε το σουτ από κοντά αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 90΄ο Μαρουλάκης πάσαρε στον Μάμαλο που σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Διαιτησία: Πολυχρονίου (Βλάχος- Μπόλης)

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Πισσιάνης, Μεντής, Πολύζος (83’ Μαρουλάκης), Μάμαλος, Σκολαρίκης, Γαρδικιώτης, Γεωργοπάλης, Θηραίος, Καλησπεράτης (77’ Γούναρης), Μπεσού (27’ λ.τρ. Ασπιώτης), Γραικός.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Αναστασίου, Κολιούσης, Μελιγγιώτης, Ψαρράς, Πάνος, Τσουμάνης (46’ Καζαντσίδης), Γούλας, Πολυχρόνης, Παπουτσής (56’ Δημητρακάκης), Κατσίφας (46’ Κοντογιάννης), Βαρτζιώτης (83’ Μαρούλης).

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Απόλλων Πάργας-Νέα Σελεύκεια 3-0

Αναγέννηση Στάνου-Καστοριά 1-0

Αστέρας Πετριτή-Θύελλα Κατσικάς 1-2

Ρεπό: Α.Ε.Ξηροβουνίου

Η βαθμολογία

Απόλλων Πάργας 12

Αστ.Πετριτή 10

Αναγέννηση Στάνου 10

Καστοριά 9

Θύελλα Κατσικάς 9

Α.Ε.Ξηροβουνίου 3

Νέα Σελευκεια 0

Τελευταία αγωνιστική

Αστέρας Πετριτή-Απόλλων Πάργας

Θύελλα Κατσικάς-Αναγέννηση Στάνου

Καστοριά-Α.Ε.Ξηροβουνίου

Ρεπό: Νέα Σελεύκεια

Σχολιασμος