Κακή εμφάνιση και ήττα 0-3 για την Κατσικά από τον Απόλλωνα Πάργας (video)

22.05.2022 Αναγνώστηκε 824 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το χειρότερό της παιχνίδι έως τώρα στον 3ο Όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ’΄Εθνική πραγματοποίησε η Θύελλα Κατσικάς, η οποία ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πάργας με σκορ 0-3 για την 4η αγωνιστική.

Κακή εμφάνιση και ήττα 0-3 για την Κατσικά από τον Απόλλωνα Πάργας (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Μετά τα δυο νικηφόρα αποτελέσματα στο ξεκίνημα των μπαράζ με Νέα Σελεύκεια και ΑΕ Ξηροβουνίου και το ρεπό που έκανε την περασμένη αγωνιστική, η Θύελλα στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του αγώνα με τον Απόλλωνα και μοιραία ήρθε η ήττα με σκορ 0-3. Τόσο στα ανασταλτικά της καθήκοντα όσο κυρίως και στο δημιουργικό κομμάτι η Θύελλα δεν τα πήγε καλά και έδειξε ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια

Κακό ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα με τον Απόλλωνα να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του και στο 22’ ο Κύργιος εκτέλεσε φάουλ με τον Καραμάνη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 29’ ο Πάνος γλίτρησε, ο Αναστασίου έκλεψε τη μπάλα αλλά ο Καραμάνης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια τη μπάλα.

Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 31΄. Από κάθετη πάσα του Τουρμούσογλου, ο Παπαρούνας έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραμάνη για το 0-1. Ο δημιουργός και ο εκτελεστής του πρώτου γκολ της Πάργας έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στη Θύελλα.

Στο 41΄ο Βασιλείου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Διαμάντης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά μετά ήρθε η πρώτη αξιόλογη τελική για τη Θύελλα όταν ο Κατσίφας έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Κωνσταντάκου.

Στην επανάληψη η Θύελλα μπήκε με διάθεση να γίνει πιο απειλητική στην αντίπαλη εστία και στο 47’ ο Τσουμάνης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κωνσταντάκου αλλά δεν μπόρεσε κανείς παίκτης της Θύελλας να πάρει το ριμπάουντ με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί.

Από το σημείο αυτό και έπειτα όλα κύλησαν ευνοικά για την ομάδα της Πάργας που μέσα σε πέντε λεπτά καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Αρχικά στο 58’ ο Παπαρούνας πάσαρε στον Ιωακειμίδη , εκείνος στον Τουρμούσογλου που με σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραμάνη για το 0-2.

Στην επόμενη αξιοσημείωτη φάση, ο Απόλλων έφτασε στο 0-3 στο 63’. Ο Παπαρούνας έβγαλε τη σέντρα και ο Ιωκειμίδης νίκησε τον Καραμάνη πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ για την ομάδα του.

Μετά το γκολ ο Νίκος Γκούρας έκανε τέσσερις αλλαγές μην έχοντας και κάτι να χάσει. Η Θύελλα ανέβηκε ψηλά με σκοπό να βάλει κάποιο γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 76΄ο Δημητρακάκης πάτησε περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 85΄ο Ψαρράς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τσουμάνης εντός περιοχής έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά αουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Παπουτσής στο 87’.

Παρά την ήττα, οι φίλαθλοι της Θύελλας δεν σταμάτησαν στιγμή να εμψυχώνουν την ομάδα τους. Με τη νίκη του ο Απόλλων Πάργας έφτασε τους 6 βαθμούς όσους έχει και η Θύελλα Κατσικάς αλλά και η Καστοριά την οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη η ομάδα του Νίκου Γκούρα στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

Διαιτησία: Πολυχρονίου(Αποστολίδης- Μπόλης) Γρεβενών

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Καραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Πάνος (64’ Ζήκος), Τσουμάνης, Βαρτζιώτης (64’ Δημητρακάκης), Πολυχρόνης, Κοντογιάννης (54’ Γούλας), Κατσίφας (64’ Καζαντσίδης), Κολιούσης (64’ Παπουτσής).

Απόλλων Πάργας (Ελευθέριος Βέρμπης): Κωνστανάκος, Αναστασίου (72’ Γκόλιας), Κουλούρης, Διαμάντης, Πάκος, Κύργιος (88’ Μάρκος), Ιωακειμίδης, Γεωργάκης, Τουρμούσογλου (84’ Σουλιώτης), Παπαρούνας, Βασιλείου.

Τα αποτελέσματα (4η αγωνιστική):

Θύελλα Κατσικάς- Απόλλων Πάργας 0-3

ΑΕ Ξηροβουνίου- Αστέρας Πετριτή 0-3

ΑΕ Νέας Σελεύκειας- Αναγέννηση Στάνου 0-4.

Ρεπό: Καστοριά.

H βαθμολογία

1.Αστέρας Πετριτή 10 (6-1)

2. Αναγέννηση Στάνου 7 (5-0)

3. Απόλλων Πάργας 6 (9-2)

4. Καστοριά 1980 6 (5-2)

5. Θύελλα Κατσικάς 6 (4-3)

6. ΑΕ Νέας Σελεύκειας 0 (2-12)

7. ΑΕ Ξηροβουνίου 0 (1-12)

Η επόμενη αγωνιστική (5η- 25/05)

Καστοριά-Θύελλα Κατσικάς

Αναγέννηση Στάνου- Απόλλων Πάργας

ΑΕ Ξηροβουνίου- Νέα Σελεύκεια

Ρεπό: Αστέρας Πετριτή .

Σχολιασμος