Χωρίς Κατσίφα και Καραμάνη η Κατσικά κόντρα στο Ξηροβούνι

11.05.2022 Αναγνώστηκε 663 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την Α.Ε.Ξηροβουνίου από την Άρτα υποδέχεται σήμερα (16:00) στην έδρα της η Θύελλα Κατσικάς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Χωρίς Κατσίφα και Καραμάνη η Κατσικά κόντρα στο Ξηροβούνι
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα ξεκίνησε με νίκη την διαδρομή της σε αυτά τα παιχνίδια με 0-2 επί της Νέας Σελεύκειας και το ίδιο θέλει να κάνει σήμερα για να παραμείνει στην πρώτη θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα.

Ο Νίκος Γκούρας θα έχει δύο απουσίες για αυτό το παιχνίδι τον τερματοφύλακα Ηλία Καραμάνη που είναι εκτός Ιωαννίνων (δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο πρώτο παιχνίδι) και τον Κώστα Κατσίφα που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί και θα πρέπει ο κ. Γκούρας να βρει πως θα καλύψει το κενό ενός παίκτη που είναι σημαντικός στην οργάνωση του παιχνιδιού της Θύελλας.

Από την άλλη πλευρά η Α.Ε.Ξηροβουνίου μετά την ήττα από την Αναγέννηση Στάνου έρχεται στα Γιάννενα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση μιας εκ των τριών θέσεων που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Μπούτσικος με βοηθούς τους Νικόλαο Νικολή και Στυλιανό Κωνσταντινίδη όλοι από τη Μακεδονία.

Το σημερινό πρόγραμμα:

2η αγωνιστική

Θύελλα Κατσικάς-Α.Ε.Ξηροβουνίου

Απόλλων Πάργας-Καστοριά

Αστέρας Πετριτή-Νέα Σελεύκεια

Ρεπό: Αναγέννηση Στάνου

 

Η βαθμολογία

Κατσικά                  3

Αστέρας Πετριτή      3

Αναγέννηση Στάνου 3

Καστοριά                 0

Α.Ε.Ξηροβουνίου      0

Νέα Σελεύκεια          0 

Απόλλων Πάργας      0

Σχολιασμος