Αυλαία με ήττα (0-3) από τον Άρη για τα Γιάννενα WFC

01.05.2022 Αναγνώστηκε 461 φορές #γυναικείο ποδόσφαιρο

Με ήττα ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα Γιάννενα WFC, τερματίζοντας στην προτελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας της Α Εθνικής Γυναικών.

Αυλαία με ήττα (0-3) από τον Άρη για τα Γιάννενα WFC
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Στο πρώτο μέρος οι παίκτριες του Ανέστη Ζώη στάθηκαν πολύ καλά αγωνιστικά, με την τερματοφύλακα Άσπα Χατζηλαζάρου, να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Στο 14' ο Άρης άνοιξε το σκορ, όταν η Χατζηλαζάρου απέκρουσε ασθενώς το σουτ της Προξενίου αρχικά και η μπάλα βρέθηκε στην Σαββίδου, η οποία από κοντά με πλασέ έγραψε το 0-1.

Αν και ο Άρης πίεσε και για δεύτερο γκολ, η Χατζηλαζάρου εξουδετέρωσε κάθε απειλή στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, τα Γιάννενα μπήκαν καλά, έχοντας ευκαιρία στο 51' , έπειτα από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, το τελικό σουτ της Δασιοπούλου όμως, κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο 57' ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τον Άρη, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Μουστάκη σε ανατροπή της Κοκοβιάδου από την Παπαδημητρίου.

Η συνέχεια ανήκε στις φιλοξενούμενες, οι οποίες απείλησαν με τις Προξενίου, Μοσχίδου και Κοκοβιάδου, οι οποίες βρήκαν "στοπ" από την Χατζηλαζάρου. Στο 92' η νεαρή Ντάσκαρη, με ωραία ατομική ενέργεια και κούρσα βρέθηκε απέναντι από την Αναστασιάδη, η οποία και μπλόκαρε χωρίς δυσκολία.

Το τελικό σκορ ήρθε αμέσως μετά, με την Μαλισιώρα να διαμορφώνει με σουτ το 0-3.

*Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο κ. Παύλου τίμησε την πρώην παίκτρια της Γιαννιώτικης ομάδας και αρχηγό του Άρη, Σοφία Πελεκούδα, βραβεύοντας την, για την προσφορά της στην ομάδα.


*Ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Διαιτησία: Κανάρη (Μώκος-Παπαλαζάρου)

Γιάννενα WFC (Ανέστης Ζώης): Χατζηλαζάρου, Μπανταβέλη, Τσαγκογιάννη, Μπεκιάρη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου (64' Κούκια), Βαρσάνη (83' Αγγέλη Π.), Πολυμενοπούλου, Πλούμπη (46' Νικολάου), Δασιοπούλου (75' Ντάσκαρη), Αυγέρη (75' Τσέλιου).

 Άρης (Ρία Κολληγά): Αναστασιάδη, Μουστάκη, Κατεϊνα, Προξενίου, Χαριτάκη, Πελεκούδα, Μαλισιώρα, Κοκοβιάδου, Σάϊχ, Παπαδοπούλου (75' Ναλμπάντη), Σαββίδου (61' Μοσχίδου).

Σχολιασμος