Η Κράψη κατέκτησε το Super Cup, 2-0 την Κατσικά (video)

29.04.2022 Αναγνώστηκε 1360 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ιδανικά έκλεισε η σεζόν για τον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ ΠΑΣ Κράψης, καθώς επικράτησε με 2-0 της πρωταθλήτριας της Α’ Ερασιτεχνικής Θύελλας Κατσικάς στο ΠΕΑΚΙ και κατέκτησε το Super Cup.

 

Η Κράψη κατέκτησε το Super Cup, 2-0 την Κατσικά (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

O θεσμός του Super Cup επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια και προτιμήθηκε να γίνει ο τελικός με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν με την Κράψη να είναι η μεγάλη νικήτρια, φτάνοντας στην κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της μετά το Κύπελλο.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε η απονομή του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής στη Θύελλα Κατσικάς.

P4220594

Στο αγωνιστικό κομμάτι Κατσικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη, πατούσε γερά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια Κράψη που προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της.

Στο 7’ σε παράλληλη μπαλιά του Σταμούλη, ο Χριστακόπουλος σούταρε εντός περιοχής αλλά ο Καραμάνης απέκρουσε τη μπάλα. 

Σε φάση διαρκείας στο 19’, σε σουτ των Γούλα, Τσουμάνη και Λισγάρα, η μπάλα βρήκε σε σώματα των παικτών της Κράψης και απομακρύνθηκε.

Η πιο μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στη Θύελλα, όταν στο 36’ ο Γούλας πάσαρε στον Κατσίφα που έστειλε σε κενή εστία τη μπάλα άουτ.

Χορταστικό ήταν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Κράψη ανέβασε στροφές και πέτυχε δύο γκολ που έκριναν το παιχνίδι με την Κατσικά από την πλευρά της να σημαδεύει τα δοκάρια.

Μόλις στο 47’, από εκτέλεση κόρνερ του Ψαρρά, ο Α. Τσουμάνης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Αρχοντάκη και κατέληξε άουτ.

Στο 52’ ο Αρχοντάκης είχε απάντηση σε σουτ του Ψαρρά, με τον ΠΑΣ Κράψης στο επόμενο λεπτό να ανοίγει το σκορ.

Από λάθος της άμυνας της Θύελλας, οι παίκτες της Κράψης άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα και ο Νούγιας με κοντινό σουτ νίκησε τον Καραμάνη για το 1-0.

Άστοχο ήταν το σουτ του Τσουμάνη Δ. στο 56’, ενώ στο 64’ από πάσα του Μαρμούτα, ο Σταμούλης έστειλε τη μπάλα άουτ από θέση βολής. 

Το 2-0 ήρθε για την Κράψη στο 65’, όταν σε μπαλιά του Δ. Τσουμάνη, ο Σταμούλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια η Κατσικά είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο 77’ μία εκτέλεση φάουλ του Κολιούση δεν είχε αποτέλεσμα και στο επόμενο λεπτό με εκτέλεση φάουλ ο Ψαρράς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 89’ τρίτωσαν τα δοκάρια για τη Θύελλα με τον Κολιούση να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες της Κράψης να πανηγυρίζουν, ενώ ακολούθησε η απονομή.

Διαιτησία: Σταματελόπουλος (Σίσκας- Ευαγγέλου)

ΠΑΣ Κράψης (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Μαρμούτας (66’ Νάσιος), Τσάγκας,  Καράσας, Κωνσταντινίδης, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Τσάνης (80’ Γεωργιάδης), Νούγιας (85’ Τσίος), Σταμούλης (80’ Ριστάνης), Χριστακόπουλος (85’ Λεοντίδης).

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Kαραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας Ελ, Πάνος, Λισγάρας Ελ (70’ Καζαντσίδης), Γούλας (57’ Δημητρακάκης) , Τσουμάνης (80’ Μαρούλης), Βαρτζιώτης (70’ Παπουτσής), Κατσίφας, Πολυχρόνης (57’ Κολιούσης).

Σχολιασμος