Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηπείρου

19.04.2022 Αναγνώστηκε 610 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ηπείρου συγχαίρει παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές που μετά από δύο χρόνια απραξίας μπόρεσαν και έφεραν εις πέρας με επιτυχία τους αγώνες της φετινής χρονιάς. Επίσης συγχαίρει την Κατσικά, την Αμφιθέα, το Κεφαλόβρυσο, το Κουτσελιό, την Ηλιόκαλη, την Κρανούλα και τους Τίγρεις για την επίτευξη των στόχων τους, καθώς και την Κράψη για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηπείρου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΣ Ηπείρου με το τέλος των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών της Ένωσης, συγχαίρουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, ερασιτέχνες παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές που με την συμβολή τους και τη συνεργασία τους μετά από δύο χρόνια ποδοσφαιρικής απραξίας κατάφεραν να φέρουν σε πέρας με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες της φετινής χρονιάς. Συγχαίρει τις ομάδες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους σε κάθε επίπεδο. Επίσης στις ομάδες που η φετινή χρονιά δεν μπόρεσε να γίνει τόσο παραγωγική εύχεται η επόμενη να αποτελέσει την χρονιά των επιτυχιών τους.

Συγχαρητήρια στις ομάδες ΑΕ Κρανούλας και ΑΠΣ "Οι Τίγρεις" για την άνοδο τους στην Β' Ερασιτεχνική Κατηγορία. Στις ομάδες του Αστέρα Αμφιθέας, του ΠΑΟ Κουτσελιού, της Αναγέννησης Κεφαλοβρύσου, του ΠΑΟ Ηλιόκαλης για την άνοδο τους στην Α' Ερασιτεχνικη Κατηγορία. Στην ομάδα του ΠΑΣ Κράψη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών περ. 2021-2022.

Τέλος, συγχαίρει την ομάδα της Θύελλας Κατσικάς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος στους αγώνες play off της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική Κατηγορία, ευελπιστώντας πως την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα αποτελέσει άξιο εκπρόσωπο του Ηπειρωτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ.

Σχολιασμος