LIVE Η εξέλιξη των αγώνων σε Α' και Β' κατηγορία

23.01.2022 Αναγνώστηκε 2960 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων σε Α' και Β' κατηγορία

LIVE Η εξέλιξη των αγώνων σε Α' και Β' κατηγορία
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Α’ κατηγορία

Α΄ όμιλος

Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Στην Αγία Μαρίνα η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά με τις δύο ομάδες να βλέπουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης και ειδικά ο Αγροτικός που παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία.

Η πρωτοπόρος Κράψη θα αντιμετωπίσει το Σταυράκι με στόχο τη νίκη και τη διατήρηση του αήττητου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:15

Αγία Μαρίνα-Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά

17:15

Κράψη-Σταυράκι

 

Β’ όμιλος

Η πρωτοπόρος Καστρίτσα υποδέχεται τους Λογγάδες σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη. Στο Δροσοχώρι η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με την Κοσμηρά με τους γηπεδούχους να καίγονται για τη νίκη προκειμένου να πάρουν βαθμολογικά ανάσα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00

Καστρίτσα-Λογγάδες

Δροσοχώρι-Κοσμηρά

 

Β΄κατηγορία

Α΄ όμιλος

Εδώ δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους Αμπελόκηπους και την Αμφιθέα όπου με νίκη οι γηπεδούχοι θα μειώσουν τη διαφορά στους έξι βαθμούς, ενώ με νίκη οι φιλοξενούμενοι θα διατηρήσουν το αήττητο.

Το δεύτερο Κεφαλόβρυσο θα αντιμετωπίσει το Κάστρο με το μυαλό στον ντέρμπι όπου θα περιμένει νίκη των Αμπελοκήπων και εφόσον νικήσει και αυτό θα πλησιάσει στους πέντε βαθμούς την Αμφιθέα.

Ντέρμπι έχουμε και στην ούρα όπου η Κληματιά θα υποδεχθεί τον Πανζαγορισιακό με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00

Αμπελόκηποι-Αμφιθέα

Κεφαλόβρυσο-Κάστρο

Κληματιά-Πανζαγορισιακός

 

Β’ όμιλος

Δύσκολη αποστολή έχει η Μουσιωτίτσα που πηγαίνει στην Αετορράχη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που φέτος στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή.

Η Νεοκαισάρεια θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το Συρράκο το οποίο είναι ικανό για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

Τέλος το Ελληνικό θα υποδεχθεί το Ρωμανό και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για να έχει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

15:00

Αετορράχη-Μουσιωτίτσα

Συρράκο-Νεοκαισάρεια

Ελληνικό-Ρωμανό

 

Γ ' κατηγορία

Σε αγώνες που έγιναν σήμερα το πρωί είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ήφαιστος Αβγού-Μάρμαρα 3-3

Ε.Α.Σ.Μαχητής Ιωαννίνων-Δαβάκης 3-4

Ξεκίνησαν τα πρώτα Κυριακάτικα παιχνίδια!

Γκολ από τα αποδυτήρια στη Λιμνοπούλα! Οι Αμπελόκηποι ανοίγουν το σκορ μετά από μια ωραία ενέργεια του Χριστογιωργου που μπήκε στην περιοχή και έδωσε στον Τσιούρη ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 1-0!

Γκολ στο Κεφαλόβρυσο! Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ και προηγούνται χάρη σε τέρμα του Γιαννάκη στο 4'. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΣΤΡΟ 1-0!

Χαμένο πέναλτι στο Κεφαλόβρυσο! Το Κάστρο έχασε τεράστια ευκαιρία να επαναφέρει την ισορροπία στο παιχνίδι άμεσα με χαμένη εκτέλεση πέναλτι Γεωργούλη στο 7ο λεπτό. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΣΤΡΟ 1-0! 

Κι άλλο γκολ στο Κεφαλόβρυσο! Αυτή τη φορά το πετυχαίνουν οι φιλοξενούμενοι και μετά την «προειδοποίηση» με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι πριν 4' πλέον ισοφαρίζουν με σκόρερ τον Τραγουδάρα Θ. στο 11'. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΣΤΡΟ 1-1! 

Γκολ από τη Μουσιωτίτσα! Ανοίγει το σκορ κόντρα στην ομάδα της Αετορράχης και παίρνει το προβάδισμα από νωρίς. ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ - ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ 0-1!

Δύο γκολ έχουν μπει στο Ελληνικό! Αμφότερα τα πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι και έχουν πάρει άνετο προβάδισμα από νωρίς. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΡΩΜΑΝΟ 0-2!

Δοκάρι για τους Αμπελόκηπους! Στο 35' ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Χριστογιώργος σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και χάνει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 1-0!

Γκολ για τους Αμπελόκηπους! Ότι δεν έκανε πριν ένα λεπτό το κάνει τώρα (36') ο Χριστογιώργος και δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 2-0!

Γκολ για τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά! Ο Πατσούρας εκτέλεσε ένα φάουλ και ανάγκασε τον Κοτίκα σε δύσκολη απόκρουση, με τον Μπενέκο στο «ριμπάουντ» να κάνει ένα πλασέ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 18'. ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 0-1!

Γκολ για την Κληματιά! Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ στο 28' με τον Ζώτο. ΚΛΗΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 1-0!

Γκολ για το Δροσοχώρι! Στο 36' ο Κοκκιάδης ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ - ΚΟΣΜΗΡΑ 1-0!

Ολική ανατροπή για το Κάστρο! Οι φιλοξενούμενοι πολύ γρήγορα στο παιχνίδι κάνουν την ολική ανατροπή χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τραγουδάρα στο 32'. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΣΤΡΟ 1-2!

Δύο γκολ έχει πετύχει ο Αγροτικός Καστρίτσας! Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Ηλίας Μ. και Νικολάου. ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΛΟΓΓΑΔΕΣ 2-0!

Γκολ για τη Κοσμηρά! Άμεση η απάντηση των φιλοξενούμενων που φέρνουν το ματς στα ίσα χάρη στο γκολ του Μπλέτσα στο 43'. ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ - ΚΟΣΜΗΡΑ 1-1!

Δοκάρι για το Κεφαλόβρυσο! Ο Μακολάρι χάνει την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα σημαδεύοντας το δοκάρι. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΣΤΡΟ 1-2!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ - ΚΟΣΜΗΡΑ 1-1

Γκολ για την Αμφιθέα λίγο πριν την ανάπαυλα! Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν και μειώνουν στο 45' με ένα εντυπωσιακό σουτ του Πιλιάφα στο «Γ» της εστίας του Κατσιγιάννη. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 2-1!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΥΡΡΑΚΟ - ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ 0-0

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ - ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ 2-1 - Τα γκολ της ανατροπής της Αετορράχης πέτυχαν οι Λιπιώτης και Γερογιάννης!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΡΩΜΑΝΟ 2-3

Κι άλλο γκολ για την Αμφιθέα! Απίστευτη τροπή έχει πάρει το παιχνίδι στη Λιμνοπούλα με την ένταση να έχει ανέβει λίγο πριν την ανάπαυλα και τώρα την Αμφιθέα να πετυχαίνει δεύτερο γκολ μέσα σε ελάχιστα λεπτά με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κολόκα. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 2-2!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΣΤΡΟ 1-2

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΛΗΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 1-0

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 2-2

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΛΟΓΓΑΔΕΣ 2-0

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 0-1

Γκολ για τη Νεοκαισάρεια! Οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ και παίρνουν το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Ευθυμίου. ΣΥΡΡΑΚΟ - ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ 0-1!

Άλλα δύο γκολ για την Κληματιά! Σκόρερ των τερμάτων για τους γηπεδούχους αυτή τη φορά οι Παπαρούνας και Ζώτος. ΚΛΗΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 3-0!

Δεύτερο γκολ για τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά! Στο 48' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντρουμπαλη, ο Μακρής έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 0-2!

Γκολ για το Δροσοχώρι! Στο 64' ο Μελιγγιώτης σκοράρει και δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ - ΚΟΣΜΗΡΑ 2-1!

Ολική ανατροπή έχει πετύχει το Ελληνικό! Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ και να πάρουν προβάδισμα. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΡΩΜΑΝΟ 4-3!

Έχει μπει γκολ και στην Αετορράχη! Το έχουν πετύχει οι φιλοξενούμενοι φέρνοντας το ματς στα ίσα. ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ - ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ 2-2!

Γκολ για την Αμφιθέα! Οι φιλοξενούμενοι κάνουν την ολική ανατροπή στο σκορ από το αρχικό 2-0, χάρη στο τέρμα του Γιάννη Βλαχόπουλου στο 56' με ένα εντυπωσιακό σουτ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 2-3!

Απίστευτη ολική ανατροπή για το Κεφαλόβρυσο! Οι γηπεδούχοι όχι μόνο γύρισαν το σκορ, αλλά προηγούνται πλέον με δύο χάρη στα τέρματα των Γιόγακα, Γιαννάκη και Μακολάρι. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΣΤΡΟ 4-2!

Άλλα δύο τέρματα έχει πετύχει η Καστρίτσα που έχει καθαρίσει το ματς! ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΛΟΓΓΑΔΕΣ 4-0!

Κι άλλο γκολ το Κεφαλόβρυσο! Ο Γιόγακας σκοράρει ξανά και καθαρίζει τη νίκη ουσιαστικά για την ομάδα του. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΣΤΡΟ 5-2!

Δύο συνεχόμενα δοκάρια για την Αμφιθέα στο 64' κι 65' με κεφαλιά του Βλαχόπουλου και μακρινό σουτ του Πιλιάφα αντίστοιχα! ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 2-3!

Γκολ για το Συρράκο! Ισοφαρίζουν οι γηπεδούχοι χάρη στο γκολ του Αντωνίου. ΣΥΡΡΑΚΟ - ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ 1-1!

Κι άλλο γκολ για τον Παρακάλαμο! Στο 64' με μακρινό σουτ του Άμρο οι φιλοξενούμενοι καθαρίζουν το ματς. ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 0-3!

Άλλα δύο γκολ για το Κεφαλόβρυσο! Χαρακτήρα θριάμβου δίνουν στην νίκη τους οι γηπεδούχοι με σκόρερ αυτή τη φορά τους Τάχια και Ντόντη. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΣΤΡΟ 7-2!

Γκολ για την Αμφιθέα! Στο 75' με τον Γκούμα οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να καθαρίζουν το ματς. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 2-4!

ΤΕΛΙΚΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ - ΚΟΣΜΗΡΑ 2-1

ΤΕΛΙΚΟ ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ - ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ 2-2

ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΡΩΜΑΝΟ 5-3

ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΛΟΓΓΑΔΕΣ 4-0

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΡΡΑΚΟ - ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ 1-1

Τρίτο δοκάρι για την Αμφιθέα αυτή την φορά με τον Ανδρέου στο 88'! ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 2-4!

ΤΕΛΙΚΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 2-4

ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 0-3

Σχολιασμος