Επιστρέφει στο Κεφαλόβρυσο το "δικό του παιδί" ο Στέργιος Πότσης

23.01.2022 Αναγνώστηκε 361 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ένα δικό του παιδί επιστρέφει στο Κεφαλόβρυσο για να βοηθήσει την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και αυτός δεν είναι άλλος από τον 26χρονο μέσο Στέργιο Πότση.

Επιστρέφει στο Κεφαλόβρυσο το "δικό του παιδί" ο  Στέργιος Πότσης
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Η Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου ανακοινώνει την μεταγραφή του Στέργιου Πότση! Ένα δικό μας παιδί με καταγωγή από το χωριό μας, έρχεται ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Ο Στέργιος αγωνίζεται στο κέντρο και είναι γεννημένος το 1996. «Γέννημα θρέμμα» των Υποδομών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού πέρασε από όλες τις ομάδες του και ως αρχηγός. Κ17 για δυο χρόνια και έπειτα Κ19, με διάλειμμα ενός εξαμήνου όπου και ξαναφόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα της Αναγέννησης. Επόμενη ομάδα η Κ19 του Πανθρακικού που αγωνίστηκε για δυο σεζόν. Το 2016 μεταγράφεται στον ΠΑΟ Κοσμίου Κομοτηνής και στέφεται κυπελλούχος.

Η επόμενη σεζόν τον βρίσκει στους Προσκυνητές (Γ’ Εθνική) με την οποία κερδίζει και πάλι το κύπελλο. Το 2018 ως το 2020 αγωνίστηκε στον Αγροτικό Καστρίτσας. Από τότε έως σήμερα αγωνίστηκε στην GSC Hellas Dusseldorf αφού για επαγγελματικούς λόγους είχε μεταναστεύσει. Θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή μας μετά τις 15 Φεβρουαρίου όταν και θα επιστρέψει από την Γερμανία.

-Στέργιο σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με την Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου!

Σχολιασμος