Ήταν θύελλα μετά το χαμένο ντέρμπι, Ασβεστοχώρι- Κατσικά 0-5(video)

22.01.2022 Αναγνώστηκε 552 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε με το ευρύ 0-5 του Ασβεστοχωρίου για την 14η αγωνιστική του Β’ Ομίλου στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία, στο μοναδικό παιχνίδι του Ομίλου που έγινε σήμερα. 

 

Ήταν θύελλα μετά το χαμένο ντέρμπι, Ασβεστοχώρι- Κατσικά 0-5(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Με τη νίκη αυτή, η Θύελλα έφτασε τους 33 βαθμούς και είναι προσωρινά πρώτη, μιας και ο Αγροτικός Καστρίτσας αγωνίζεται αύριο με τον Τιτάνα Λογγάδων. Από την άλλη, ο ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, μιας και φάνηκε στο γήπεδο η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Από την αρχή, η Θύελλα πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 5’  ο Μαρούλης εκτέλεσε το φάουλ και ο Πεχλιβάνης μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 10’ ο Σκούφης από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Πάνος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Στο 18’ το σουτ του Πολυχρόνη ήταν άστοχο.

Πολύ κοντά έφτασε η Θύελλα στο δεύτερο γκολ, όταν από πλάγια θέση ο Μαρούλης έκανε το σουτ αλλά ο Πεχλιβάνης απομάκρυνε εντυπωσιακά τη μπάλα.

Το 0-2 ήρθε τελικά για τους φιλοξενούμενους, όταν από δεξιά ο Κοντογιάννης είχε φοβερή έμπνευση και με σέντρα σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πεχλιβάνη.

Η πιο σπουδαία φάση για το Ασβεστοχώρι να μειώσει στο σκορ χάθηκε στο 42’, όταν ο Μοσχέτας με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Θύελλα καθάρισε ουσιαστικά το ματς από το πρώτο μέρος, μιας και στο 44’ από σέντρα του Μαρούλη, ο Βαρτζιώτης έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα για το 0-3.

Στην επανάληψη, δυο προσπάθειες του Γούλα στο ξεκίνημα δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ στο 64’ ο Κολιάκης έκανε το σουτ αλλά ο Καραμάνης με φοβερή εκτίναξη έδιωξε τη μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 68’ η ομάδα του Γκούρα έφτασε στο 0-4 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζήκου, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε με σουτ στο 72’ ο Κοντογιάννης. Ο τερματοφύλακας της Θύελλας είπε όχι στη συνέχεια σε σουτ του Γεωργίου.

Διαιτησία: Βλάχος (Νέος, Μπουμπουγιάννης)

Ασβεστοχώρι (Γάγας): Πεχλιβάνης, Μοσχέτας, Ουζούνης (30΄ Ανθόπουλος), Μαλάμος Α., Κουτρούμπας, Ντάφλος Β., Μπέτσης, Γεωργίου, Ντάφλος Π. (72΄ Μαλάμος Αλκ.), Κολιάκης, Τσαντούλης.

Θύελλα Κατσικάς:  Καραμάνης, Σκούφης (77΄ Χρύσης), Μελιγγιώτης, Λισγάρας (30΄ Γούλας), Πάνος, Ζήκος, Κυριακίδης, Μαρούλης (65΄ Καζαντσίδης), Κοντογιάννης, Πολυχρόνης, Βαρτζιώτης.

Σχολιασμος