Άνετη επικράτηση των Αμπελόκηπων επί της Βουνοπλαγιάς (photos+vid)

04.12.2021 Αναγνώστηκε 374 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, οι Αμπελόκηποι κατάφεραν και επικράτησαν άνετα της Βουνοπλαγιάς με 4-0 στο γήπεδο της Λιμνοπούλας.

Άνετη επικράτηση των Αμπελόκηπων επί της Βουνοπλαγιάς (photos+vid)
Καρτάλης
Γιάννης Καρτάλης

Πρώτη ουσιαστική φάση του ματς στο 17' με τον Τσιούρη να κάνει ωραία ενέργεια από δεξιά και να κάνει μια συρτή για τον Ηλία, ο οποίος για πολύ λίγο δε βρήκε τη μπάλα με τη προβολή που έκανε από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής. Στο 28' οι Αμπελόκηποι απείλησαν και πάλι με τον Χριστογιώργο να κάνει μια σέντρα από δεξιά και τον Βλαχιώτη με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κολιού. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το γκολ, όταν ο Μανούσης έφυγε στη πλάτη και πάτησε περιοχή από δεξιά για να κάνει μια συρτή παράλληλη πάσα προς τον Τσιούρη, που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36' οι Αμπελόκηπουι διπλασίασαν υα τέρματά τους, με ένα πολύ ωραίο σουτ του Ηλία από αριστερά λίγο έξω από τη περιοχή του Κολιού. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Βουνοπλαγιάς έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, με τον Τσανακτσίδη να φεύγει γρήγορα στη κόντρα, να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Κατσιγιάννη, αλλά να μη μπορεί να τον νικήσει κι έτσι το σκορ να μένει στο 2-0, με το οποίο οι ομάδες πήγαν και στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι απείλησαν ξανά πρώτοι, με τον Ηλία να κάνει μια ψηλοκρεμαστή κεφάλια από καλό σημείο κοντά στη μικρή περιοχή και τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κολιού στο 47'. Στο 53' ο Τσιούρης έκανε μια μπαλιά για τον Βλάχο, ο οποίος βγήκε σε τετ α τετ με τον Κολιό, αλλά ο τερματοφύλακας της Βουνοπλαγιάς τον κέρδισε και κράτησε το 2-0.

Η Βουνοπλαγιάς στο 58' απείλησε σοβαρά με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη που απέκρουσε με δυσκολία ο Κατσιγιάννης, με τον Σμπόνια στην επαναφορά να μη μπορεί να βρει τη μπάλα καλά και να απομακρύνουν οι αμυντικοί των Αμπελόκηπων. Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν και μάλιστα ουσιαστικά, όταν στο 60' έγινε κακή συνεννόηση στην άμυνα της Βουνοπλαγιάς μετά από μια σέντρα από δεξιά, με τη μπάλα να καταλήγει στον Χριστογιώργο που με σουτ με τη μία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα απείλησαν ξανά με μια απευθείας εκτέλεση του Τσιούρη, την οποία έπεσε και απέκρουσε όμως ο Κολιός. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 66' με τον Γαλάνη να κάνει ένα δυνατό μακρινό σουτ και τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κολιού. Το κερασάκι στη τούρτα για τους γηπεδούχους μπήκε στο 82', με τον Τσιούρη να βγάζει ωραία παράλληλη μπαλιά για τον Δήμο που βγήκε τετ α τετ με τον Κολιό και έκανε ένα δυνατό σουτ για να σκοράρει εκμεταλλευόμενος και τη λάθος απόκρουση του κιπερ της Βουνοπλαγιάς.

Αμπελόκηποι: Κατσιγιάννης, Γαλάνης, Μανούσης (65' Πάλλας), Αγγέλης Σ. (73' Έξαρχος), Βλαχιώτης (77' Αθανασίου), Πολίτης (65' Ηλίας Α.), Χριστογιώργος, Παπαλάμπρης, Τσιούρης, Ηλίας Μ. (73' Δήμος), Παπαδημητρίου.

Βουνοπλαγιά: Κολιός, Σίσκας (54' Βάρφης), Λαμπρίδης (80' Ζώτος), Νίτα (73' Κεβάνι), Σμπόνιας, Καραγκούνης, Βλάχος, Τσανακτσίδης, Τσίτσος, Πούλιος, Καραγιάννης (80' Μαντζιούκας).

ΚΑΜΕΡΑ: ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ-SPORTS-ACTION

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος