Πήρε το ντέρμπι και μόνη δεύτερη η Πίνδος, 2-0 το Νεοχωρόπουλο(video)

04.12.2021 Αναγνώστηκε 752 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο ντέρμπι της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, η Πίνδος Κόνιτσας επικράτησε με 2-0 του Νεοχωρόπουλο και βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς.

 

Πήρε το ντέρμπι και μόνη δεύτερη η Πίνδος, 2-0 το Νεοχωρόπουλο(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας , η Πίνδος με δυο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο, πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη που έμεινε στους 20 βαθμούς με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Στην πρώτη αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης, η Πίνδος ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 15’ ο Πεπόνης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σιώτας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Καρατζένη για το 1-0.


Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν τρόπο αντίδρασης στο γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και είχαν δυο αξιόλογες προσπάθειες. Στο 24’ σε μακρινό σουτ του Βελογιάννη, ενώ στο 27’ ο Βαγγέλης Σκαργιώτης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο της εστίας του Χατζηρούμπη.


Η Πίνδος κατάφερε στο 37’ να αποκτήσει προβάδισμα δυο τερμάτων και να πάρει αέρα νίκης από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μήτσος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Μουρεχίδης με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα του Νεοχωρόπουλου για το 2-0, που είχε βγει αλλά δεν πρόλαβε να απομακρύνει τη μπάλα.
Στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, με ελάχιστες αξιοσημείωτες στιγμές, με την Πίνδο να ελέγχει το ματς και να διατηρεί το υπέρ της προβάδισμα με σχετική ευκολία μέχρι το φινάλε. Στο 60’ ο Κυρτζόγλου έβγαλε ασίστ στον Λάμπρου Ν., αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Καρατζένης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 65’ ο γκολκίπερ του Νεοχωρόπουλου έκανε εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Μουρεχίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν τη μοναδική ευκαιρία που τους δόθηκε στην επανάληψη για να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Στο 78’ έπειτα από φάση διαρκείας, ο Σκαργιώτης Χ έκανε το σουτ εντός περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Τζόβας( Διαμάντης- Πάνος)
Πίνδος Κόνιτσας( Στέλιος Σιώτας): Χατζηρούμπης, Βλάχος Π (72' Βλάχος Χ), Λάμπρου Λ, Σπανός Α, Ρούστα, Μήτσος, Πεπόνης (46' Σπανός Δ), Κυρτζόλου (72' Ντεντόπουλος), Σιώτας (56' Χαλούλος), Λάμπρου Ν (89' Γαϊτανίδης), Μουρεχίδης.
Νεοχωρόπουλο (Αντώνης Κοζανίτης): Καρατζένης, Μαραγκός (66’ Γεωργούλης), Βελογιάννης (82’ Κιτσάκης), Κούτρας, Κάτσενος, Σκαργιώτης Χ, Σκαργιώτης Ευ, Βάρφης (58’ Τσολάκος), Γιαννέτας, Μπουκουβάλας, Τόλιας.

Σχολιασμος