Πρόεδρος στον ΣΔΗΠ ο Δημήτρης Γούκος

26.10.2021 Αναγνώστηκε 852 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε σώμα συγκροτήθηκε χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου και πρόεδρος για μια ακόμη τριετία θα είναι ο Δημήτριος Γούκος.

Πρόεδρος στον ΣΔΗΠ ο Δημήτρης Γούκος
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η διαδικασία εκλογής προέδρου έγινε μέσω πρότασης αφού ο πρώτος σε σταυρούς Αποστόλης Γεωργίου παρότι προτάθηκε τόσο από τον Δημήτρη Γούκο, όσο και από τον Κώστα Δάλλα να αναλάβει καθήκοντα προέδρου αρνήθηκε και κατόπιν προτάσεως του κ. Δάλλα και σύμφωνης γνώμης των υπολοίπων στη θέση του προέδρου επανεκλέχθηκε ο Δημήτρης Γούκος.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου υπήρχαν δύο υποψηφιότητες του Κώστα Δάλλα και του νεοεισερχόμενου μέλους στο Δ.Σ. Δημήτρη Θάνου. Εκεί υπήρχε πρόταση από πλευράς Δάλλα η τριετία να καλυφθεί εξ ημισείας ανάμεσα στους δύο κάτι που αρνήθηκε ο κ. Θάνος και κατόπιν ψηφοφορίας τη θέση του Αντιπροέδρου με ψήφους 5-3 και 1 λευκό πήρε ο Κώστας Δάλλας.

Να σημειώσουμε ότι υπήρχε και πρόταση από τον κ. Γεωργίου να μπει Αντιπρόεδρος ο Βασίλης Μπίτας η οποία ήταν καθαρά ενωτική με την προυπόθεση να ψηφιστεί ομόφωνα ωστόσο αυτό βρήκε αντίθετο τον κ. Δάλλα διότι ο κ. Μπίτας είναι πρόεδρος της Ε.Δ.

Για τη θέση του ταμία υπήρχε μόνο μια πρόταση για τον Αλέξανδρο Σιαμέτη η οποία έγινε δεκτή.

Αναλυτικά το Δ.Σ. του ΣΔΗΠ είναι το εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Γούκος

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Δάλλας

Γραμματέας: Απόστολος Γεωργίου

Ειδικός Γραμματέας: Βασίλης Θανασιάς

Ταμίας: Αλέξανδρος Σιαμέτης

Μέλη: Βασίλης Μπίτας, Δημήτρης Θάνος, Κωνσταντίνος Κατσουλίδης και Γεώργιος Μάντζιος.

Σχολιασμος