Στην Γ' φάση του Κυπέλλου η Ανατολή, 2-0 την Αμφιθέα (video)

14.10.2021 Αναγνώστηκε 630 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η νεανική ομάδα του Αλέκου Τάτση πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών παίρνοντας τη νίκη με 2-0 από την Αμφιθέα.

Στην Γ' φάση του Κυπέλλου η Ανατολή, 2-0 την Αμφιθέα (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στο 14΄ ο Ζώτος απείλησε με σουτ την εστία του Γκουγιάννου ενώ στο 20΄ ο Τζοβάρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιχαηλίδης στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι Σκουτελιάς (37΄) και Ζώτος (39’) δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα Γκουγιάννο χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα γκολ για την ομάδα τους.

Στο δεύτερο μέρος η Αμφιθέα είχε μια καλή ευκαιρία στο 62’ με τον Μήτο, ενώ στη συνέχεια ο Ντασούτης στο 74’ δεν μπόρεσε σε τετ-α-τετ με τον Γκουγιάννο να κάνει το 2-0.

Στο 87΄ η Ανατολή είχε δοκάρι με σουτ του Στραγάλη.

Στις καθυστερήσεις ο Ντασούτης πήρε την μπάλα πριν την μεσαία γραμμή μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας έφτασε στην μεγάλη περιοχή του Γκουγιάννου «έσπασε» στον επερχόμενο Ορφανό και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 2-0.

Διαιτησία: Νέος (Παπαδημητρίου-Αρβανίτης)

Ανατολή: Ζώης, Γιάννος (56΄ Ντασούτης), Γκούμας, Παππάς, Δρόσος, Μιχαηλίδης, Σκουτελιάς (72΄ Κτένας (90+ Κακοσίμος), Τζοβάρας (56΄ Στραγάλης), Τασιούλας (72΄ Ορφανός), Γκουγιάννος, Ζώτος.

Αμφιθέα: Γκουγιαννος, Γκίτσας, Καραγιάννης (46΄Βλαχόπουλος), Μήτος, Φάης, Τσουμάγκας, Γκούμας, Πιλιαφάς, Ανδρέου (80΄ Κολόκας), Σδούκος (80΄ Μηλιώτης), Λιάπης (64΄ Αυγέρης).

ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σχολιασμος