Αετός ο Θουλιώτης έδωσε την πρόκριση στο Νησί (video)

14.10.2021 Αναγνώστηκε 1323 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σπουδαία πρόκριση στην Γ΄ φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών πήρε το Νησί το οποίο μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε στα πέναλτι 3-1 (κ.δ. 2-2) του Νεοχωρόπουλου.

Αετός ο Θουλιώτης έδωσε την πρόκριση στο Νησί (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το Νησί είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θουλιώτη ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Νεοχωρόπουλο αφού μόλις στο 7’ ο Σκαργιώτης Χ. με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θουλιώτη.

Στο 15’ δυνατό σουτ του Αντωνιάδη απέκρουσε τη μπάλα ο Θουλιώτης.

Το Νησί έφτασε στην ισοφάρισε με τραγικό λάθος του Καρατζένη ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας από την εκτέλεση φάουλ του Μπίλη αυτή έσκασε μπροστά του και κατάληξε στα δίχτυα.

Στο 27’ το Νεοχωρόπουλο ζήτησε πέναλτι όταν ο Κίτσιος πήγε να περάσει τη μπάλα από τον Κασίμη αλλά αυτή βρήκε στο χέρι του με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο Κοντογιάννης στο 41’ βρήκε τον Λώλη αυτός έκανε το σουτ και ο Καρατζένης μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Νησί πατούσε καλύτερα και εκμεταλλευόμενο τα πολλά λάθη στην άμυνα του Νεοχωρόπουλου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Σουτ του Γεράση στο 47΄μπλόκαρε τη μπάλα ο Καρατζένης.

Στο 51’ ο Μπίλης έδωσε την μπαλιά στον Στογιάννη αυτός έκανε το σουτ με τον Καρατζένη να αποκρούει τη μπάλα.

Νέα απόκρουση του Καρατζένη στο 61’ σε σουτ του Μπίλη.

Στο 62’ η υπεροχή του Νησιού καρποφόρησε όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίλη ο Λώλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρατζένη κάνοντας το 2-1.

Στο 65’ το Νεοχωρόπουλο ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Κολόση.

Σουτ του Λώλη στο 67’ απέκρουσε τη μπάλα ο Καρατζένης.

Ένα ακόμη σουτ του Λώλη στο 72’ η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του ίδιου παίκτη στο 78’.

Κόντρα στη ροή του αγώνα το Νεοχωρόπουλο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’ όταν ο Κιτσάκης από δεξιά έκανε ένα γέμισμα προς την περιοχή του Νησιού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά βρήκε το εσωτερικό του δοκαριού και παρά την προσπάθεια του Θουλιώτη να την απομακρύνει είχε περάσει σύμφωνα με τη γνώμη του βοηθού τη γραμμή και έτσι έγινε το 2-2.

Πριν την εκτέλεση των πέναλτι και ενώ όλοι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο του κέντρου ξαφνικά έπεσε στο έδαφος ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Νεοχωρόπουλου Βαγγέλης Σκαργιώτης. Ο 16χρονος είχε δύσπνοια και αμέσως έτρεξε η γιατρός του αγώνα να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως πληροφορηθήκαμε είναι καλά στην υγεία του.

Η Διοίκηση του Αετού Νήσου εύχεται περαστικά στο παίκτη του Νεοχωρόπουλου.

Τα πέναλτι

Κίτσιος 0-1

Κοντογιάννης 1-1

Μπουκουβάλας δοκάρι και έξω

Κοτσίνας 2-1

Τσόδουλος απέκρουσε ο Θουλιώτης

Στογιάννης απέκρουσε ο Καρατζένης

Συμεωνίδης απέκρουσε ο Θουλιώτης

Μπίλης 3-1

Διαιτησία: Μπούμπας (Τσάντας-Κοσίνας). Ο διαιτητής ελέγχεται για τις δύο φάσεις που ζητάει πέναλτι το Νεοχωρόπουλο μιας και στα βίντεο φαίνεται ότι η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις βρίσκει το χέρι των Κασίμη και Κολόση. Ακόμη το Νεοχωρόπουλο διαμαρτύρεται για τη μη αποβολή του Γεράση με 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Νησί: Θουλιώτης, Κολόσης, Μωραίτης, Κοτσίνας, Κασίμης, Πρέμος, Στογιάννης, Γεράσης, Λώλης, Μπίλης, Κοντογιάννης.

Νεοχωρόπουλο: Καρατζένης, Σκαργιώτης, Ηλίας (57’ Τσόδουλος), Μαραγκός, Κάτσενος (60’Κιτσάκης), Σκαργιώτης Χ., Συμεωνίδης, Αντωνιάδης, Κίτσιος, Μπουκουβάλας, Γιαννέτας.

Σχολιασμος