Προκρίθηκε ο Τιτάνας, 4-2 την Κληματιά (video)

13.10.2021 Αναγνώστηκε 630 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου προκρίθηκε ο Τιτάν Λογγάδων, καθώς επικράτησε με σκορ 4-2 της Α.Ε. Κληματιάς.

 

Προκρίθηκε ο Τιτάνας, 4-2 την Κληματιά (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Κλειδί για την έκβαση του αγώνα ήταν αναμφίβολα τα δυο γρήγορα γκολ που πέτυχε ο Τιτάν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.
Με τη βροχή να πέφτει στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έπεσαν βροχή και τα γκολ.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γκουρμπάτσης έβγαλε ασίστ και ο Γκόλιας με κοντινό πλασέ νίκησε τον Στράιχερ για το 1-0, ο οποίος αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Το γρήγορο γκολ έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους που έφτασαν στο 2-0 στο 3’, όταν από αδράνεια της άμυνας της Κληματιάς και λάθος των Τσακανίκα και Μούτα, ο Λάζαρος Γκόλιας έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Στράιχερ.
Η Κληματιά κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς, όταν από μακρινό σουτ του Τσακανίκα μείωσε σε 2-1 στο 13’.

Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν να πάρουν ξανά προβάδισμα με αέρα δυο τερμάτων.

Ο Χαριζάι στο 15’ ανατράπηκε από τον Κ. Κώστα και ο διαιτητής Γεωργίου υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Παναγιώτου το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 3-1.


Σε εκείνο το διάστημα, οι παίκτες της Κληματιάς έδειξαν αποφασισμένοι να μην τα παρατήσουν και κατόρθωσαν να μειώσουν εκ νέου στο σκορ με ωραίο σουτ του Αλέξη Κώστα στο 26’.

Κάποια σουτ εκατέρωθεν στη συνέχεια δεν είχαν αποτέλεσμα και ο ρυθμός έπεσε για κάποια λεπτά, για να γίνει η μεγάλη φάση στο 41’.

Από μπαλιά του Γκουζού, ο Γκόγκας έκανε το σουτ ο Στράιχερ είχε απάντηση, η μπάλα έφτασε στον Γκόγκα που έκανε το σουτ αυτή κόντραρε και ο Στράιχερ την έδιωξε σε κόρνερ.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τα γκολ και τον ρυθμό που είχε το πρώτο μέρος, όμως οι γηπεδούχοι ανέκτησαν σχετικά νωρίς το προβάδισμα των δυο τερμάτων.

Συγκεκριμένα ο Γκουζός με σουτ από πλάγια δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στράιχερ για το 4-2.

Στη συνέχεια, η Κληματιά δεν είχε τα αποθέματα να απειλήσει και να διεκδικήσει και πάλι να μπει στο ματς, ενώ τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων για να πετύχουν κι άλλο γκολ, σταμάτησε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Στράιχερ.
Όπως στη φάση του 68’ σε σουτ του Γκουρμπάτση, στο σουτ του Σακκά που έδιωξε τη μπάλα στο 76’ αλλά και σε ακόμη δυο περιπτώσεις. Στο τετ α τετ που νίκησε τον Κολιό στο 84’ και στο σουτ του Γκόγκα που απομάκρυνε σε κόρνερ στο 90’.

Διαιτησία: Γεωργίου Χ.(Μπουμπουγιάννης- Πασιάς)
Λογγάδες(Γκίτσης): Πρεβεζιάνος,Μάστορας, Λώλης (74’ Παπανικολάου), Κορδοπάτης, Ευθυμιάδης,Παναγιώτου, Γκουρμπάτσης (70’ Κολιός Ν.), Γκουζός (78’ Δραγάτης), Χαριζάι (74’ Στύλιος), Γκόλιας(62’ Γιώτης), Γκόγκας.
Κληματιά(Βελτσίστας): Στράιχερ, Κώστας Κ(60΄ Γκέλης), Πιρπιλίδης, Μούτας, Τσακανίκας, Κυπριανός, Ματακούλης(46’ Παυλίδης), Γιαννάκης, Ζώτος, Κώστας Α.(76’ Βαρέλης).

Σχολιασμος