Δυνατό ξεκίνημα για το Νεοχωρόπουλο, 5-0 τον Αγροτικό (video)

27.09.2021 Αναγνώστηκε 812 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκανε το Νεοχωρόπουλο στο πρωτάθλημα επικρατώντας 5-0 του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά.

Δυνατό ξεκίνημα για το Νεοχωρόπουλο, 5-0 τον Αγροτικό (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Σε ένα παιχνίδι που πριν το ξεκίνημα του οι φίλοι της ομάδας του Νεοχωρόπουλου έκαναν μια φανταστική ατμόσφαιρα ανάβοντας πυρσούς και καπνογόνα στην κερκίδα.

Στο παιχνίδι ο Αγροτικός απείλησε μόλις στο 1’ με Άμρο Χ. και Ζότα Α. που είχαν διπλή ευκαιρία να πετύχουν γκολ, αλλά ο Καρατζένης έσωσε.

Στο 3’ το Νεοχωρόπουλο άνοιξε το σκορ όταν ο Κίτσιος πήρε τη μπάλα στο ριμπάουντ μετά από απόκρουση και με δυνατό σουτ κάνει το 1-0.

Στο 8' σέντρα του Τσόδουλου κεφαλιά του Γιαννέτα η μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 16΄ και πάλι ο Γιαννέτας σε φάση διαρκείας δεν μπορεί να κερδίσει από κοντά τον Ζότα Δ..

Στο 21' ατομική ενέργεια και σουτ του Κίτσιου, η μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 25' ο Πατσούρας κάνει την παράλληλη μπαλιά, ο Μακρής από κοντά κάνει το πλασέ η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό με τον Καρατζένη να κάνει την απόκρουση του αγώνα με το ένα χέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53' σουτ του Τσόδουλου έξω από την περιοχή φοβερή απόκρουση από τον Ζότα Δ..

Στο 59' ο Μπουκουβάλας ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Κίτσιος και η μπάλα βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 69' πάσα του Κίτσιου στον Μουκουβάλα, σουτ του δεύτερου, σε αποκρούει σε κόρνερ ο Ζότα Δ.. Εκτελεί το κόρνερ ο Αντωνιάδης, σηκώνεται μαζεύει ο Ζότα Δ., αλλά η μπάλα γλιστράει από τα χέρια του και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Δεν προλαβαίνει να συνέλθει ο Αγροτικός Αστέρας και ο Κίτσιος ξαναχτυπάει στο αμέσως επόμενο λεπτό, πλασάρει και νικάει τον Ζότα Δ. για το 3-0.

Στο 74' σέντρα του Ηλία από δεξιά, κεφαλιά του Άμρο Π., λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 83' αντεπίθεση για το Νεοχωρόπουλο με τον Κιτσάκη, αυτός μπαίνει περιοχή, θέλει να περάσει και τον Ζότα Δ., αυτός διώχνει, η μπάλα πήγε και πάλι στον Κιτσάκη, αυτός δίνει στον Μπουκουβάλα, που ανενόχλητος μέσα στην περιοχή κάνει το 4-0.

Το τελικό 5-0 έγινε στο 87'  με κεφαλιά του Δήμα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκουβάλα.

Διαιτησία: Νέος (Θανασιάς-Γεωργίου Χ.).

Νεοχωρόπουλο: Καρατζένης, Συμεωνίδης (84’ Γεωργούλας), Σκαργιώτης Ε., Μαραγκός, Κάτσενος, Σκαργιώτης Χ., Γιαννέτας, Αντωνιάδης (84΄Βάρφης), Κίτσιος (77΄Κιτσάκης), Μπουκουβάλας, Τσόδουλος (66’ Δήμας)

Αγρ.Αστ. Άνω Καλαμά: Ζότα Δ., Άμρο Π., Σκόρδος, Κόντος, Ζοτα Ρ., Πατσούρας, Μακρής, Ηλίας, Ντρούμπαλης (61’ Μπίκας), Ζότα Α. (70’Δρίβας), Άμρο Χ.

Σχολιασμος