Σαρωτική στην πρεμιέρα η Καστρίτσα, 0-5 το Δροσοχώρι (video)

27.09.2021 Αναγνώστηκε 733 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μετά τον αγώνα Κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα, ο Αγροτικός Καστρίτσας πέτυχε σαρωτική νίκη και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικρατώντας με σκορ 0-5 του Παντελεήμονα στο Δροσοχώρι.

Σαρωτική στην πρεμιέρα η Καστρίτσα, 0-5 το Δροσοχώρι (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Ο Αγροτικός είχε και στο πρώτο ημίχρονο αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη ήταν αποτελεσματικός και δεν δυσκολεύτηκε να φύγει με ένα άνετο τρίποντο από το γειτονικό Δροσοχώρι. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν τους διαδρόμους να κάνουν τη φάση αλλά δεν ήταν εύστοχοι στη τελική προσπάθεια.

Στο 5' ο Αλεξίου από πλάγια θέση με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ, όπως άστοχο ήταν και στο σουτ του Διαμαντόπουλου. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα άστοχο σουτ με τον Παπαγιάννη στο 7 για να έρθει το προβάδισμα για την Καστρίτσα στο 21'. Από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου, ο Κλιτσινάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικολάου για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και κάποιες άλλες καλές στιγμές με τον Αλεξίου σε δυο περιπτώσεις που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νικολάου, αλλά και με Νικολάου και Τσεκούρα.

Στην επανάληψη, το Δροσοχώρι συνέχισε να είναι σε παθητικό ρόλο και ο Αγροτικός να ψάχνει ακόμη ένα γκολ για να φύγει το όποιο άγχος.

Στο 52' ο Νικολάου είχε απάντηση σε σουτ του Τσεκούρα, ενώ στο 61' ύστερα  από στατική φάση, ο Κλιτσινάρης από κοντά σημείωσε το 0-2, βάζοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ακολούθησε μία καλή στιγμή με τον Μπίζιο για να έρθει το 0-3 από τον Αλεξίου στο 69' με πλασέ ύστερα από ασίστ του Διαμαντόπουλου. Ένα γκολ που με βάση την απόδοσή του το δικαιούταν ο παίκτης της Καστρίτσας.

Στο 76' ο Νικολάου με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον συνεπίθετο τερματοφύλακα του Δροσοχωρίου που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει μπάλα και έγινε το 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Αναστασιάδης με σουτ στο 83'. 

Η μοναδική καλή στιγμή του Δροσοχωρίου ήταν στο 80', όταν ο Παντελής Μελιγγιώτης με σουτ έστειλε από θέση βολής τη μπάλα άουτ.

Διαιτησία: Ντάρας(Παπαδημητρίου- Σίσκας)
Δροσοχώρι(Χρήστος Αντωνίου): Νικολάου, Ντρης, Παππάς, Μπέλλος Χ (46’ Μελιγγιώτης Π), Χαλιάσος, Γερούκαλης, Μπέλλος Γ (67’ Θεοχάρης), Μανιώτης, Μπαχάς (61’ Τσόδουλος), Μελιγγιώτης, Παπαγιάννης.

Αγροτικός Καστρίτσας(Λεωνίδας Μαλισόβας): Διαμάντης, Δήμος, Νικολάου(76' Τσιάκος), Μπίζιος, Κλιτσινάρης, Σπαλιάρας, Τσεκούρας(60' Αναστασιάδης), Γκούβας, Αλεξίου,Μπιστιόλης(79' Νάκος), Διαμαντόπουλος. 

Σχολιασμος