Πέρασε (1-4) από την Ελεούσα το Νησί (video)

26.09.2021 Αναγνώστηκε 906 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Δεν συνάντησε δυσκολίες του Νησί στο πρώτο φετινό του επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα επικρατώντας μέσα στην Ελεούσα της τοπικής Θύελλας με 1-4.

Πέρασε (1-4) από την Ελεούσα το Νησί (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις από το πρώτο ημίχρονο αν ο τερματοφύλακας Κεφάλας δεν πραγματοποιούσε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Με το καλησπέρα ο Μπίλης βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το σουτ με τον Κεφάλα να αποκρούει τη μπάλα.

Η Ελεούσα απάντησε στο 7’ με τον Ρίζο να κάνει το σουτ και τον Θουλιώτη να αποκρούει.

Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Δρόλια στο 10’.

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για το Νησί στο 15’ με τον Οικονόμου να εκτελεί φάουλ, ο Στογιάννης έκανε το σουτ απέκρουσε ο Κεφάλας στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Μπίλη που έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο τερματοφύλακας της Ελεούσας απέκρουσε το σουτ του Στογιάννη (20’) , ενώ το σουτ του Οικονόμου (21’) κατέληξε λίγο άουτ.

Η υπεροχή της ομάδας του Ανδρέα Στάμου καρποφόρησε στο 22’ όταν μετά από σέντρα του Οικονόμου ο Στογιάννης αφύλακτος στην περιοχή με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κεφάλα.

Στο 25' ο Κοντογιάννης βγήκε απέναντι από τον Κεφάλα έκανε το πλασέ και ο τερματοφύλακας της Ελεούσας απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 27’ το Νησί διπλασίασε τα τέρματα του με τον Λώλη να κάνει τη σέντρα και τον Κοντογιάννη με σουτ να κάνει το 0-2.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 όταν ο Βελτσίστας έκανε τη σέντρα ο Στογιάννης προσπάθησε να διώξει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μιας και με υπόδειξη του βοηθού Νίκα ότι είχε περάσει τη γραμμή παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Αετού.

Μπορεί η Ελεούσα να μείωσε ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 75’ ο διαιτητής Μαγγιώρος έδωσε πέναλτι σε χέρι του Πότση με τον Μπίλη να ευστοχεί και να κάνει το 1-3.

Το τελικό 1-4 έγινε στις καθυστερήσεις όταν ο Οικονόμου με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα εκ νέου στα δίχτυα της Θύελλας

Διαιτησία: Μαγγιώρος (Κοσίνας-Νίκας)

Ελεούσα: Κεφάλας, Πότσης, Μαμακής Γ., Κωστούλας (86΄ Αλεξίου), Δρόλιας, Οικονόμου, Στάμος, Τζιάλλας, Βελτσίστας, Ζυγούνας, Ρίζος (53΄ Μαχαίρας)

Νησί: Θουλιώτης, Κολόσης, Οικονόμου, Κοτσίνας, Μωραίτης, Πρέμος, Στογιάννης, Γεράσης (69΄ Τζιμογιάννης), Λώλης (89΄ Κασίμης), Μπίλης

Σχολιασμος