Δίκαιη μοιρασιά στην Λιμνοπούλα, Αμπελόκηποι-Περίβλεπτος 1-1

26.09.2021 Αναγνώστηκε 550 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Από έναν πόντο μοιράστηκαν στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Β Ερασιτεχνικής κατηγορίας, Αμπελόκηποι και Περίβλεπτος, οι οποίες πέτυχαν από ένα τέρμα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Δίκαιη μοιρασιά στην Λιμνοπούλα, Αμπελόκηποι-Περίβλεπτος 1-1
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Ένταση, δυναμισμός και μαχητικότητα ήταν τα χαρακτηριστικά που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας αμφότερες πως θα είναι από τις δυνατές ομάδες του Α΄ ομίλου.
Το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρήκε τους γηπεδούχους αρκετά δραστήριους, με τον Μιχάλη Ηλία να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης.
Στα μέσα του ημιχρόνου ήταν σειρά του Αποστόλη Ηλία να απειλήσει την αντίπαλη εστία, όταν βρέθηκε μόνος σε κενή εστία στέλνοντας ωστόσο, την μπάλα αουτ, σπαταλώντας την μοναδική αυτή ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Όσο ο χρόνος κυλούσε ανέβαζε στροφές και η ανανεωμένη σε ρόστερ Περίβλεπτος, η οποία στο 30΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ από τον Ρίζο Α., ο οποίος από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου με ένα άπιαστο σουτ βρήκε τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας και έγραψε το 0-1.
Το γκολ έδωσε άλλον αέρα στους φιλοξενούμενους, απειλώντας και πάλι στο 33΄ με τον Μπάρκα από θέση βολής, να μην μπορεί να νικήσει τον Κατσιγιάννη, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε και το σουτ του Μπισέλα στο 35΄.
Στο 42΄ ήταν σειρά και πάλι των Αμπελόκηπων να απειλήσουν, με τα σουτ των Τσιούρη και Ηλία Α. να εξουδετερώνονται από τον Πέτρο.
Αυτό που ''έψαχναν'' οι γηπεδούχοι από την αρχή του παιχνιδιού το κατάφεραν λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν στο 44΄ ο Έξαρχος Α. είδε ωραία τον Ηλία Μ., με τον δεύτερο από κοντά να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στο β΄ μέρος, καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές, συγκεκριμένα στο 46΄ η κεφαλιά του Μπάρκα πέρασε ξυστά από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, και στο 47΄το σουτ του Φεϊζουλά κατάφερε και μπλόκαρε την μπάλα ο Κατσιγιάννης.
Επόμενη καλή στιγμή για την Περίβλεπτο, το σουτ του Μπάρκα και πάλι, από σέντρα του Λαμπράκη, πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 57΄ οι Αμπελόκηποι έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν ο Παπαδημητρίου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 71΄ ο Τσιούρης παραγματοποίησε μια υπέροχη κούρσα, είδε ωραία τον Ηλία Μ., με τον δεύτερο να κάνει το σουτ στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα Πέτρο.
Το παιχνίδι είχε σασπένς μέχρι και την λήξη του, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα
Τελευταία καλή στιγμή του ματς, η ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 81΄, με το σουτ του Μπάρκα να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Το 1-1 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα κα ι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Διαιτησία: Τάσης (Τσάντας-Πάυλου)
Αμπελόκηποι (Κώστας Λιόλιος): Κατσιγιάννης, Έξαρχος Α., Έξαρχος Αλ.(46΄Χριστογιώργος), Μανούσης (46΄Παπαδημητρίου), Γαλάνης, Αγγέλης, Ηλίας Α. (80΄Γιώτης), Παπαλάμπρης, Τσιούρης, Ηλίας Μ., Κολιός (87΄ Γεωργαλής Θ.).
ΠΑΣ Περιβλέπτου (Λευτέρης Νάσης): Πέτρος, Λαμπράκης, Ρίζος Α., Ρίζος Χ., Σπυρόπουλος, Καλλιακούδας, Φεϊζουλά, Μπέλλος (84΄Καταγής), Μπάρκας, Πασχάλης Ι, Μπισέλας.

Σχολιασμος