Πήρε την πρόκριση το Σταυράκι, 0-2 μέσα στο Πέραμα (video)

22.09.2021 Αναγνώστηκε 559 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την πρόκριση στη Β’ φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών πήρε το Σταυράκι επικρατώντας εκτός έδρας 0-2 της Προοδευτικής Περάματος.

Πήρε την πρόκριση το Σταυράκι, 0-2 μέσα στο Πέραμα (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι πατούσαν σίγουρα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μπήκαν φουριόζοι από την αρχή για να «καθαρίσουν» την πρόκριση. Από την άλλη πλευρά το Πέραμα θα μπορούσε να είχε δώσει άλλη τροπή στο ματς αν ο Γιωτάκης ήταν εύστοχος στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος αλλά απέκρουσε ο Λάμπρης.

Μόλις στο 1’ ο Ναθαναήλ έκανε τη σέντρα και η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Παπαδιώτη.

Σουτ του Κλεισούρα στο 5', ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής με δυσκολία απέκρουσε σε κόρνερ.

Το Σταυράκι άνοιξε το σκορ στο 10’ όταν από λάθος γύρισμα της μπάλας αμυντικού στον τερματοφύλακα του Περάματος, ο Ντόντης πήρε την μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Νέα καλή στιγμή για το Σταυράκι στο 15'. Ο Ναθαναήλ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παργινός αφύλακτος μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 21' το Πέραμα κέρδισε πέναλτι. Ο Γιωτάκης ανατράπηκε από τον Λάμπρη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Γιωτάκης εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας του Σταυρακίου απομάκρυνε τη μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 29’. Ο Ναθαναήλ έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, ο Μαργιόλας με το στήθος έστρωσε στον Κλεισούρα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-2.

Στο 36’ ο Μπούμπας έκλεισε τα μάτια στην ανατροπή του Ζήκου από τον Παπαδιώτη με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. 

 

Στο 50’ το Σταυράκι έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Ζήκος έβρισε τα θεία στον Στάθη, εκείνος τον έφτυσε και κατόπιν ο Ζήκος τον απώθησε και τον έριξε κάτω με αποτέλεσμα ο βοηθός κ. Κόλλιας να δει την κατάληξη της φάσης και είπε στον διαιτητή να αποβάλει τον παίκτη του Σταυρακίου.

Στο 73' ο Στάθης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά για τους γηπεδούχους, ο νεoεισελθών Παλάσκας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άoυτ.

Καλή στιγμή για το Σταυράκι στο 75'. Ο Βούλγαρης έκανε τη σέντρα, ο Μαργιόλας κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παπαδιώτη.

Στο 90΄ ο Καρτάλης από αριστερά μέσα στην μικρή περιοχή, σουτάρει, αλλά η μπάλα πάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Διαιτησία: Μπούμπας (Κόλλιας-Γκέλης).

Πέραμα: Παπαδιώτης, Σίμος,Μοναστηριώτης, Μηλίτσης, Σήτος, Κατσάνος, Κοίνης (46’ Στάθης), Ζαλαβράς (46’ Ρούσης), Καρτάλης, Γιωτάκης, Λέζος (71’ Παλάσκας).

Σταυράκι: Λάμπρης, Παργινός, Καπατσέλης, Ζήκος, Βούλγαρης, Τσακανίκας (62’ Αθανασίου), Λαλάι, Κλεισούρας (56’ Μυριούνης), Ντόντης (62’ Πράσσος), Ναθαναήλ (71’ λ.τρ. Κολιός), Μαργιόλας.

Σχολιασμος