LIVE (Τελικό) Προοδευτική Περάματος-Α.Ο. Σταυρακίου 0-2

22.09.2021 Αναγνώστηκε 778 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρακολουθήστε LIVE από το γήπεδο «Γεώργιος Πρίσκας» την αναμέτρηση της Προοδευτικής Περάματος με τον Α.Ο. Σταυρακίου για την Α' Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου σε περιγραφή και σχολιασμό του Χρήστου Καλύβα. 

LIVE (Τελικό) Προοδευτική Περάματος-Α.Ο. Σταυρακίου 0-2
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας
  • Με τη σημερινή αναμέτρηση στο Πέραμα ολοκληρώνεται η Α' Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ηπείρου. Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες φέτος και στον Α' Όμιλο της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
  • O αγώνας δεν έγινε το περασμένο Σάββατο που ήταν προγραμματισμένος, μιας και το Σταυράκι λόγω μη έκδοσης των Δελτίων είχε κάνει αίτημα προς την ΕΠΣΗΠ και κατόπιν συνεννοήσεως και των δυο ομάδων αναβλήθηκε για σήμερα.
  • Στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί οι εξής ομάδες: Νησί, Αμφιθέα, Α.Ε. Γιάννενα, Κεφαλόβρυσο, Κληματιά, Αετορράχη, Μέτσοβο, Νεοκαισάρεια, Λογγάδες, Κοσμηρά, Κουτσελιό, Ασβεστοχώρι, Περίβλεπτος, Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά, Ανατολή, Χουλιαράδες, Ρωμανό, Αμπελόκηποι,Αγρ. Καστρίτσας, Θύελλα Κατσικάς, Κράψη και χωρίς αγώνα οι Τίγρεις, Πεντέλη, Νεοχωρόπουλο και Βουνοπλαγιά.
  • Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ξεκινάει ο Σαββατοκύριακο, η Προοδευτική το Σάββατο υποδέχεται την Αγία Μαρίνα στις 5 το απόγευμα και την ίδια μέρα και ώρα το Σταυράκι τον Άτλα/Χουλιαράδες.
  • Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας με βοηθούς τους Αθανάσιο Κόλλια και Θωμά Γκέλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Προοδευτική Περάματος(Χρήστος Αγγέλης): Παπαδιώτης, Σίμος,Μοναστηριώτης, Μηλίτσης, Σήτος, Κατσάνος, Κοίνης, Ζαλαβράς, Καρτάλης, Γιωτάκης, Λέζος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Παλάσκας, Ρούσης, Στάθης.

Α.Ο. Σταυρακίου(Κωνσταντίνος Ναθαναήλ): Λάμπρης, Παργινός, Καπατσέλης, Ζήκος, Βούλγαρης, Τσακανίκας, Λαλάι, Κλεισούρας, Ντόντης, Ναθαναήλ, Μαργιόλας. 

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τούσης, Αθανασίου, Καλογιάννης, Γκάτζιος, Πράσσος, Γούλας, Μυριούνης, Κολιός, Γιώτης.

Έναρξη του αγώνα

Καλή στιγμή για το Σταυράκι στο 1'. Ο Ναθαναήλ έκανε τη σέντρα και η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Παπαδιώτη.

Σουτ του Κλεισούρα στο 5', ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής με δυσκολία απέκρουσε σε κόρνερ. 

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΑΚΙ ΣΤΟ 10'. Από λάθος γύρισμα της μπάλας αμυντικού στον τερματοφύλακα του Περάματος, ο Ντόντης πήρε την μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Νέα καλή στιγμή για το Σταυράκι στο 15'. Ο Ναθαναήλ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παργινός αφύλακτος μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Χαμένο πέναλτι για το Πέραμα στο 21'. Ο Γιωτάκης ανατράπηκε από τον Λάμπρη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Γιωτάκης εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας του Σταυρακίου απομάκρυνε τη μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ 0-2 ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΑΚΙ στο 29'. 

Ο Ναθαναήλ έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, ο Μαργιόλας με το στήθος έστρωσε στον Κλεισούρα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με σουτ  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-2. Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης αποκτούν οι φιλοξενούμενοι.

Ημίχρονο στο "Γ.Πρίσκας". Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα αέρα δυο τερμάτων. Οι Ντόντης και Κλεισούρας πέτυχαν τα γκολ, χαμένο πέναλτι είχε χάσει ο Γιωτάκης για το Πέραμα. 

 Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Δυο αλλαγές για την Προοδευτική Περάματος στο 46'. Οι Στάθης και Ρούσης μπαίνουν στο ματς στις θέσεις των Κοίνη και Ζαλαβρά.

Με δέκα παίκτες μένει το Σταυράκι στο 50' λόγω αποβολής του Ζήκου. Ο Ζήκος έβρισε τα θεία στον Στάθη, εκείνος τον έφτυσε και κατόπιν ο Ζήκος τον απώθησε και τον έριξε κάτω με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Πρώτη αλλαγή για το Σταυράκι στο 56'. Ο Μυριούνης μπαίνει αντί του Κλεισούρα στο ματς.

Δυο ακόμη αλλαγές για το Σταυράκι στο 62'. Οι Αθανασίου και Πράσσος μπαίνουν στο παιχνίδι στις θέσεις των Τσακανίκα και Ντόντη.

Τέταρτη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους στο 71'. Ο Κολιός στη θέση του Ναθαναήλ.

Τρίτη αλλαγή για το Πέραμα στο 71'. Ο Παλάσκας αντί του Λέζου.

Στο 73' ο Στάθης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά για τους γηπεδούχους, ο νεoεισελθών Παλάσκας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άoυτ.

Καλή στιγμή για το Σταυράκι στο 75'. Ο Βούλγαρης έκανε τη σέντρα, ο Μαργιόλας κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παπαδιώτη.

Λήξη αναμέτρησης στο "Γεώργιος Πρίσκας". Ο Α.Ο. Σταυρακίου πήρε δίκαιη πρόκριση την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, καθώς με τέρματα των Ντόντη στο  10' και Κλεισούρα στο 29' επικράτησαν με 0-2 της Προοδευτικής Περάματος, ξεκινώντας και με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στα επίσημα φετινά παιχνίδια.

 

Σχολιασμος