Ξεκινάει την προετοιμασία στις 2 Αυγούστου η Ανατολή

01.08.2021 Αναγνώστηκε 358 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ξεκίνημα της προετοιμασίας και για τον Α.Ο.Ανατολής αύριο Δευτέρα 2 Αυγούστου (18:30) με προπονητή τη νέα χρονιά τον Αλέκο Τάτση.

Ξεκινάει την προετοιμασία στις 2 Αυγούστου η Ανατολή

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας της μεγάλης ομάδας για το 2021, τη Δευτέρα, 02-08-2021 και ώρα 18:30 στο Γήπεδο Ανατολής.

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Αλέξανδρος Τάτσης, ο οποίος ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Α.Ο. Ανατολής από τον Φεβρουάριο του 2021.

Το πλάνο πάνω στο οποίο θα δουλέψει η ομάδα είναι το ίδιο με πέρυσι: Ανάπτυξη και προώθηση νέων ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία του Α.Ο. Ανατολής – ΑΕΚ F.C. Development Network αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων, με πλαισίωσή τους από αξιόλογους παίκτες – προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας.

Ένα πλάνο που αφενός οδήγησε αρκετούς νεαρούς αθλητές της Ανατολής στα τμήματα υποδομής κορυφαίων ελληνικών ομάδων της Super League τα προηγούμενα χρόνια, και αφετέρου εξασφάλισε σημαντικότατα νόμιμα οικονομικά ανταλλάγματα για το Σωματείο, που στήριξαν την επιτυχημένη πορεία του Α.Ο. Ανατολής στη Γ’ Εθνική τα προηγούμενα χρόνια.

Σύσσωμη η Διοίκηση στηρίζει αυτό το εγχείρημα, ως το μόνο βιώσιμο πλάνο ανάπτυξης των νέων ταλέντων της περιοχής των Ιωαννίνων και Σωματείων που έχουν τέτοια ιστορία, υποδομές και ποδοσφαιρικό ανάστημα όπως ο Α.Ο. Ανατολής.

Σχολιασμος