Δογορίτης: «Στενοχωρήθηκα για τον Βοτανικό-Ταίριαξαν τα χνώτα μας με την Ηλιόκαλη»

27.07.2021 Αναγνώστηκε 1677 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο Σωτήρης Δογορίτης αποχώρησε και αυτός από τον Βοτανικό μετά την απόφαση της διοίκησης να μη κατέβει στο πρωτάθλημα και σε χρόνο ρεκόρ ανακοινώθηκε η πρόσληψη του από την Ηλιόκαλη μαζί με τον γυμναστή Κώστα Κουτσούπα.

Δογορίτης: «Στενοχωρήθηκα για τον Βοτανικό-Ταίριαξαν τα χνώτα μας με την Ηλιόκαλη»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο κ. Δογορίτης με δήλωση του στο PASsports τόνισε τη στενοχώρια του για την εξέλιξη των πραγμάτων στον Βοτανικό ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τη διοίκηση της Ηλιόκαλης για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά:

Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την εξέλιξη που είχαν τα πράγματα για τον Βοτανικό. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε όλοι αυτά τα 2 χρόνια να αλλάξουμε επίπεδο και να έχουμε μία ομάδα τόσο ανταγωνιστική. Σίγουρα όμως ο πρόεδρος Γιώργος Τζήμας θα είναι περισσότερο στεναχωρημένος απ' όλους, γιατί αυτός ήταν ο επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.

Από την άλλη είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πηγαίνω σε μία ομάδα που ήθελα τα τελευταία χρόνια να συνεργαστώ. Οι άνθρωποι της Ηλιόκαλης με προσέγγισαν αμέσως, ταιριάξανε οι απόψεις μας για το πως πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα και συμφωνήσαμε.

Γι άλλη μια χρονιά συνεργάτης μου και γυμναστής θα είναι ο Κώστας Κουτσούμπας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε και να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας.

Σχολιασμος