Ερασιτεχνικό: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

23.07.2021 Αναγνώστηκε 1131 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μπορεί σήμερα να ήταν η τελευταία μέρα για την υποβολή δηλώσεων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για την νέα αγωνιστική περίοδο ωστόσο το τοπίο με πόσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ερασιτεχνικό: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή (είναι δωρεάν η δήλωση) ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πόσες από αυτές είναι πρόθυμες να κατέβουν και να αγωνιστούν.

Ήδη ο Πωγωνάτος ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του και όπως καταλαβαίνει κανείς ίσως υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

Η αγωνιστική απραξία του ενός χρόνου σε συνδυασμό με την επιβολή από την Αυγενάκη την υποχρεωτική συμμετοχή των σωματείων στο αθλητικό μητρώο (ακόμη δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση αν θα υπάρχει τη φετινή χρονιά μια ανοχή ώστε να μπορέσουν οι ομάδες να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και παράλληλα να υποβάλλουν τα χαρτιά τους για το μητρώο), η μη ανακοίνωση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα ισχύει για τα ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά και οι νέες τιμές στην έκδοση δελτίων έχουν φέρει τα σωματεία σε σημείο κατάρρευσης.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και αυτοί που έχουν τις τύχες του στα χέρια τους (είτε λέγεται ΕΠΟ, είτε η κάθε ΕΠΣ) θα πρέπει να τις ακούσουν πριν να είναι αργά.

Σχολιασμος