Πλιάτσικας: «Πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί φέτος η χρονιά» (video)

20.07.2021 Αναγνώστηκε 1201 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος του Νεοχωρόπουλου Κώστας Πλιάτσικας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έναρξη της προετοιμασίας και στις προσθήκες που έγιναν τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στην ομάδα, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι φέτος θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Πλιάτσικας: «Πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί φέτος η χρονιά» (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά:

«Καλώς ήρθατε. Είναι χαρά μου που σας ξαναβλέπω μετά από ένα χρόνο και να ευχηθώ υγεία».

Για το αν συμφωνεί ότι ξεκινάει νωρίς η προετοιμασία: «Γενικότερα εμείς σαν διοίκηση σε όποιον προπονητή πέρασε από την ομάδα δεν βάλαμε φρένο σε οποιαδήποτε επιθυμία του. Έτσι και στον κ. Νάκα ότι μας ζήτησε προσπαθήσαμε να τα φέρουμε εις πέρας. Η προετοιμασία είναι κάτι που το ορίζουν οι προπονητές και από τη στιγμή που μας είπαν αυτό έγινε. Εμείς δεν μπαίνουμε στα νερά των άλλων, από τη στιγμή που δεν ξέρουμε κάτι δεν θα κάτσουμε να πούμε πότε, τι και πως. Οπότε συμφωνούμε με τον προπονητή».

Για το τεχνικό επιτελείο και τις μεταγραφές: «Είναι τρεις οι προπονητές. Ο κ. Νάκας, βοηθός προπονητής είναι ο Ιούλιος Τσομπάι και πιο πολύ τον ξέρετε από την Κράψη, έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, έχει μια καριέρα πολύ καλή στο ελληνικό και στο αλβανικό ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος UEFA B είναι η πρώτη του δουλειά σαν προπονητής, θα είναι βοηθός του κ. Νάκα και θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Ο Κώστας Γκοτζιάς είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων και είναι η 3η χρονιά που συμμετέχει στην προετοιμασία και αυτό σημαίνει ότι έχει ταιριάξει με το κλίμα της ομάδας και είναι χαρά μας που τον έχουμε μαζί μας. Τα καινούργια παιδιά που συμμετέχουν στην πρώτη προπόνηση (θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφές) είναι ο Θεόφιλος Συμεωνίδης, είχαμε συμφωνήσει από πέρυσι τον Νοέμβρη αλλά με όλα αυτά που έγιναν δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, ο Θοδωρής Δήμου ένα παιδί που έχει δύο χρόνια αποχής και έχει έρθει από την Κ 19 του ΠΑΣ όπου μετά από εκεί σταμάτησε το ποδόσφαιρο αλλά τον κέντρισε κάτι στην ομάδα και ήρθε να μας βοηθήσει και ο Κωνσταντίνος Ντόβας φίλος και συνάδελφος δικός μου, έπαιζε πιο παλιά στο Πέραμα και έλειπε για λόγους εργασίας. Τους καλωσορίζουμε και του τρεις».

Για το τι θα κάνουν αν υπάρχει πάλι διακοπή στο πρωτάθλημα: «Περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι αρμόδιοι για το πλαίσιο που θα κινηθούμε γενικότερα. Θεωρώ έχοντας και μια εικόνα λόγω εργασίας πιο συγκεκριμένη ότι δεν θα διακοπεί κάτι φέτος. Θα πορευτούμε ως έχουμε, θα υπάρχει βέβαια ένα θέμα με εμβολιασμένους και μη και με τα τεστ αλλά θα είναι εφήμερο. Θεωρώ ότι δεν θα μας κλείσουν, αλλά αν γίνει αυτό δεν γνωρίζω τι αντίδραση θα έχουμε θα το σκεφτούμε εκείνη τη στιγμή και θα αντιδράσουμε αναλόγως».

Για τις αλλαγές στην έκδοση δελτίων και την αύξηση στα έξοδα κάθε σωματείου: «Γενικώς είναι πάρα πολλές οι αλλαγές που έρχονται και για εμάς σαν Νεοχωρόπουλο θεωρούμε ότι δεν είναι προς το συμφέρον του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Με τα δελτία πάντα υπήρχε πρόβλημα με ομάδες που δεν τα έδιναν σε ποδοσφαιριστές και είναι καλό που γίνεται ορισμένου χρόνου το δελτίο αλλά από την άλλη είναι η στιγμή τέτοια που δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τα έξοδα στο μπάτζετ της ομάδας. Θεωρώ πως η ΕΠΣΗΠ θα βοηθήσει τα σωματεία και θα βρει την άκρη. Παρόλα αυτά θεωρώ πως είναι λάθος η αύξηση έστω και αυτών των λίγων χρημάτων ειδικά αυτό τον καιρό γιατί ούτε χορηγίες υπάρχουν πολλές και άνθρωποι που μας βοηθούσαν τα προηγούμενα χρόνια λόγω της κατάσταση που επικρατεί δεν έχουν το εισόδημα να μας βοηθήσουν όσο θα ήθελαν και όπως καταλαβαίνεται είναι δύσκολα τα οικονομικά».

Σχολιασμος