Νάκας: «Ευχή μας να γίνει φέτος ένα κανονικό πρωτάθλημα» (video)

19.07.2021 Αναγνώστηκε 902 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την ευχή του να γίνει φέτος ένα κανονικό πρωτάθλημα εξέφρασε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Νεοχωρόπουλου Τάκης Νάκας.

Νάκας: «Ευχή μας να γίνει φέτος ένα κανονικό πρωτάθλημα» (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά:

«Ευχή όλων μας είναι να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα, να αρχίσει να λειτουργεί πάλι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός γιατί είναι μεγάλο κομμάτι της κοινωνικής ζωής, όχι μόνο της πόλης αλλά γενικότερα. Εμείς ίσως για κάποιους να ξεκινήσαμε νωρίς αλλά νωρίς δεν είναι έχοντας στο σκεπτικό ότι υπήρχε μεγάλο διάστημα αποχής και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγαλύτερο διάστημα να επανέλθουν χωρίς να τους πιέσουμε και βήμα-βήμα να προσπαθήσουμε να τους φέρουμε στο επίπεδο που θέλουμε για να ξεκινήσει κανονικά η χρονιά».

Για το ποιος είναι ο στόχος, τι μεταγραφές έγιναν και αν αποχώρησαν παίκτες: «Αποχωρήσεις δεν έχουμε. Ήδη έχουν έρθει 3 παίκτες στην ομάδα, υπάρχει επαφή και με ποδοσφαιριστές. Η φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα είναι ότι πρέπει να πηγαίνει βήμα-βήμα, να βλέπουμε και να στοχεύουμε, να μην κάνουμε μεταγραφές εντυπωσιασμού, να μη δημιουργούνται προβλήματα μεταξύ των παικτών και οι στόχοι να έρχονται αγώνα με τον αγώνα».

Για τη διάθεση των παικτών του μετά από τόση αποχή: «Το ποδόσφαιρο είναι αγάπη, ειδικά στο ερασιτεχνικό του κομμάτι, οπότε οι αγάπες δεν λησμονιούνται εύκολα. Όλοι έχουν διάθεση να έρθουν, όλοι έχουν δίψα και ήδη βλέπετε ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι τόσοι παίκτες και έχουν αφήσει και τις δουλειές του για να έρθουν σήμερα εδώ. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και ελπίζουμε να μη τους την κόψουν πάλι»

Για το τι θα γίνει αν σταματήσει και πάλι το ερασιτεχνικό: «Δεν είναι μόνο οι ερασιτεχνικές ομάδες είναι και το παιδικό ποδόσφαιρο. Θα αρχίσει όλος αυτός ο κόσμος του ποδοσφαίρου και όχι μόνο να βρίσκει άλλες διεξόδους. Η διέξοδος για τον καθένα πια θα είναι δεν μπορούμε να ξέρουμε. Στα μικρά παιδιά ήδη έχει αρχίσει με τους υπολογιστές κάτι που δεν το θέλουμε»

Για το αν έχουν τηρηθεί τα απαραίτητα πρωτόκολλα: «Βεβαίως. Οι περισσότεροι παίκτες είναι εμβολιασμένοι και όσοι δεν είναι έχουν κάνει τεστ. Ναι μεν επιβάλουμε κάποια πράγματα αλλά θα πρέπει και ο καθένας από μόνος του να έχει την ευθύνη να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα ή οπουδήποτε αλλού».

Σχολιασμος