- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με άσχημες καιρικές συνθήκες θα διεξαχθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι αγώνες της Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας, ωστόσο η δημοσιογραφική ομάδα του Studio E 103 FM και του PASsports.gr θα βρίσκεται στα γήπεδο προκειμένου να σας μεταδώσει τις σημαντικότερες αναμετρήσεις.
Ξεκίνημα σήμερα στις 15:00 από το «Στάθης Τσανακτσής» όπου θα είναι ο Χρήστος Καλύβας για την αναμέτρηση Μουσιωτίτσα-Ανατολή.
Στις 15:30 από την Κρύα ο Βαγγέλης Δήμας θα μεταδώσει το παιχνίδι Κρύα-Ελεούσα, ενώ από το γήπεδο Λιμνοπούλας ο Μιχάλης Τσάγκας θα περιγράψει τον αγώνα Αμπελόκηποι-Πέραμα.
Στην Πεδινή θα βρίσκεται ο Νίκος Γιωτίτσας για την περιγραφή του αγώνα Πεδινή-Δαφνούλα.
Στις 19:30 από το «Ζωσιμάδες» ο Θανάσης Μυριούνης θα σας μεταφέρει τα όσα γίνουν στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναικός.
Στο στούντιο θα βρίσκεται η Αγγελική Σιώλου.
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 15:00 ο Χρήστος Καλύβας από το Epirus Football Arena θα μεταδώσει τον αγώνα Κ 15 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικό.
Την ίδια ώρα από την Κοζάνη ο Βαγγέλης Δήμας θα περιγράψει την αναμέτρηση ΑΕΠ Καραγιαννίων-Δόξα Κρανούλας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Στο «Στάθης Τσανακτσής» θα είναι η Αγγελική Σιώλου για την αναμέτρηση Βοτονόσι-Ραφταναίοι.
Στις 15:30 από το Ροδοτόπι ο Μιχάλης Τσάγκας θα σας μεταφέρει τα όσα γίνουν στον αγώνα Ροδοτόπι-Θρίαμβος Σερβιανών, ενώ ο Νίκος Γιωτίτσας θα είναι στο Νησί εκεί όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την Κατσικά.
Τέλος ο Θανάσης Μυριούνης θα μεταδώσει τον αγώνα Απείθαρχος-Κεφαλόβρυσο.
Στο στούντιο θα είναι ο Νίκος Σκούμπος.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.