- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Τη νίκη σε «νεκρό» χρόνο πήρε ο Θρίαμβος Σερβιανών επικρατώντας 2-1 στο ντέρμπι της Ανατολής και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την αντίπαλο του και έχει το πλεονέκτημα ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ συνεχίζουν να είναι αήττητα μετά από 16 αγωνιστικές έχοντας 14 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Κρίθηκε στη δύναμη και στα στημένα
Όπως ήταν φυσιολογικό οι δύο ομάδες στο «κλουβί» των Σερβιανών δεν μπορούσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο σε γενικές γραμμές κατάφεραν να έχουν καλή εικόνα και αρκετές ευκαιρίες. Η αναμέτρηση πήγε στη δύναμη με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, ενώ αρκετές φάσεις δημιουργήθηκαν είτε από φάουλ, είτε από κόρνερ.
Γκολ με Φωλίνα η Ανατολή
Η ομάδα της Ανατολής είχε στο πρώτο 20λέπτο την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16΄όταν ο Νικολάου έκανε τη σέντρα και ο Φωλίνας με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).
Άμεση απάντηση με Θανάση
Ο Θρίαμβος κατάφερε να απαντήσει σχετικά γρήγορα στο γκολ της Ανατολής και στο 32’ π Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Θανάσης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Εκατέρωθεν ευκαιρίες
Οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ. Μεγάλη ευκαιρία για την Ανατολή στο 34’ με τον Χριστακόπουλο να εκτελεί φάουλ, τον Κλιτσινάρη να κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 41’ ο Θανάσης έκανε τη σέντρα ο Ρέψης δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Ηλία που σούταρε λίγο άουτ.
Στο 43' ο Ηλίας έκανε τη σέντρα με τον Δρόσο παραλίγο με κεφαλιά να στείλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Καλύτερα τα Σερβιανά στο δεύτερο μέρος
Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος ανέβασαν στροφές και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Διαμάντη, ενώ είχαν και δοκάρι.
Η πρώτη όμως ευκαιρία ανήκει στην Ανατολή στο 51’ με τον Ορφανό να μην προλαβαίνει να κάνει το πλασέ και τον Κυρικλίδη να κάνει έξοδο και να αποκρούει τη μπάλα.
Στο 55’ ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Κλιτσινάρης στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι τη μπάλα την έστειλε προς την εστία της ομάδας του, όμως ο Διαμάντης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 57’ με τον Θανάση να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Νέο σουτ του Τσιαφίτσα στο 69’ απέκρουσε ο Διαμάντης.
Η Ανατολή στο 72’ είχε ένα σουτ με τον Ηλιόπουλο το οποίο απέκρουσε ο Κυρικλίδης.
Διπλή ευκαιρία για τα Σερβιανά στο 74’ με τον Ρέψη να κάνει το σουτ απέκρουσε ο Διαμάντης σε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Διαμαντόπουλος, ο Ηλίας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Δόκαρι για τον Θρίαμβο στο 76΄με κεφαλιά του Τζίμα μετά από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου.
Στο 82’ εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου κεφαλιά του Αλεξίου η μπάλα λίγο άουτ.
Αλεξίου και 2-1
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο, στο 92’ ο Θανάσης έκανε την προσπάθεια από δεξιά και την σέντρα και ο Αλεξίου στο δεύτερο δοκάρι με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διαμάντη κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Άψογη η διαιτησία
Πολύ καλή η διαιτησία του Δημήτρη Θάνου και των συνεργατών του Πέτρου Τασιούλα και Κώστα Λιόντου.
Θρίαμβος Σερβιανών: Κυρικλίδης, Πάκος, Μπάλλας, Γιάκος (81’ Αλεξίου), Τζίμας, Κομπίλας, Τσιαφίτσας, Ρέψης (90’ Ριστάνης), Θανάσης (94’ Αναγνωστόπουλος), Ηλίας, Διαμαντόπουλος.
Ανατολή: Διαμάντης, Νικολάου (93’ Ντασούτης), Φωλίνας, Γκαρτζονίκας, Δρόσος, Κλιτσινάρης, Ηλιόπουλος (77’ Μάντζος), Νάνος (67΄Τότσικας), Ορφανός (83’ Δήμος), Κατσίφας, Χριστακόπουλος.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.